2777
2789

بچه ها تاپیک قبلی هم توضیح دادم، دو روزه بچمو گرفتیم ۲ ماهشه..اصلاااااا بلد نیست خودشو لیس بزنه تمیز کنه

بعد ادرار و مدفوع اصلا خودشو تمیز نمیکنه، بعد موقع بو کردن و خاک ریختن روی مدفوعش، صورتش و دست و پاش هم کثیف میشه😫😫😫با دستمال مرطوب هم تمیز نمیشه انگار میچسبه لای موهاش! با اب هم که اصلا نمیذاره تمیز کنیم میلرزه از ترس

کلااا هم من خیلی کم دیدم دست و پاش و بدنشو لیس بزنه

مثلا با اب پاشو تمیز میکنیم خیس میشه بعدش اصلا لیس نمیزنه تمیز کنه

عاقا اینا طبیعیهههه؟؟؟

و اگر طبیعیه چقدررر طول میکشه یاد بگیره؟؟

هم ما داریم اذیت میشیم هم بیشتر خودش!!!خیلی میترسه موقع تمیز کردنش😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یعنی هیچوقت یاد نمیگیره؟😫

چرا یاد نگیره؟ دوماهشه هنوز سریع یاد میگیره 

وقتی صبر و حوصله ندارین حیوون بیچاره رو اسیر نکنین 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

چرا یاد نگیره؟ دوماهشه هنوز سریع یاد میگیره  وقتی صبر و حوصله ندارین حیوون بیچاره رو اسیر نکنی ...

اسیر چیه

میگم بیشتر از اینکه خودش داره اذیت میشه ناراحتم! بعدم بالاخره روزی ۲-۳ بار مدفوع میکنه هر بار ما عذا میگیریم چجوری تمیز کنیم چون با دستمال مرطوب تمیز نمیشه با اب هم نمیذاره

شما بگو چیکار کنم؟ مسئله صبر و حوصله نیس، دنبال راه حلم

خودش یاد میگیره اگه خاک جدا گذاشتی براش ببرش سمت خاک بهش نشون بده ک باید خاکو کناربزنه دسشویی کنه وقتی بچه بودن ابجیم اینجوری بهشون یاد داد مامانشون زود ولشون کرده بود استرس نداشته باش الان زوده خب کسی نبوده یادش بده 

خودش یاد میگیره اگه خاک جدا گذاشتی براش ببرش سمت خاک بهش نشون بده ک باید خاکو کناربزنه دسشویی کنه وق ...

توی خاکش بلده دستشویی کنه کامل هم خاک میریزه میپوشونه

فقط خودشو نمیتونه لیس بزنه

خداکنه زودتر یاد بگیره داریم دیوونه میشیم😫

سلام عزیزم پوزش میخوام من دیر به دیر آنلاین میشم.

چون کوچکه اینجوریه کم کم به صورت غریزی انجام میده.

بعد از دستشویی با یک دستمال نرم(مثلا دستمال مرطوب) که با آب گرم کمی خیس شده باشه دست و پا و محل ادرار و مدفوع به آرومی پاک کنید.

نگران نباشید فقط صبر و حوصله داشته باشید اوکی میشه.

که رمز ماست ایستاده مردن🕊
سلام عزیزم پوزش میخوام من دیر به دیر آنلاین میشم. چون کوچکه اینجوریه کم کم به صورت غریزی انجام میده ...

عزیزدلم مرسیییی خیلی کمکم میکنی همیشه🩷🩷

یه سوال دیگه هم بپرسم ببخشیدااا

من دیگه از فردا باید برم سرکار تقریبا ۳-۴‌ساعت بیرونم از ساعت ۱۰ صبح تا ۲-۳ تنها باشه مشکلی پیش نمیاد؟

و اینکه مجبورم توی اتاقش بذارمش درو ببندم چون توی سالن گل های سمی داریم میترسم وقتی نیستیم بره بخوره، تو اتاق بمونه چیزی نمیشه؟

عزیزدلم مرسیییی خیلی کمکم میکنی همیشه🩷🩷 یه سوال دیگه هم بپرسم ببخشیدااا من دیگه از فردا باید برم ...

ارادت عزیزم.خواهش میکنم.

من خودمم شاغل هستم حدود۱۰ ساعت منزل نیستم.

مشکلی پیش نمیاد داخل اتاق غذا_آب_دستشویی_اسباب بازی _جای خواب براش بگذار، چراغ هم روشن بگذار

برو با خیال راحت.

فقط توجه کن سیم برق_کاموا_پلاستیک یا مطلقا هر چیزی که احتمال خطر براش داره پیشش نباشه.

چون بعضی بچه گربه ها عادت دارن سیم برق و... میجوند.

جسارتا موقعی که از محل کارت برمیگردی باهاش بازی کن و بهش خیلی توجه کن تا افسرده نشه.

من چون ساعت طولانی منزل نبودم یک گربه حمایتی دیگه هم آوردم که تنها نباشه