من باز امروز تاپیک اون خانمی ک سر هرچیزی همه رو نفرین میکنه رو دیدم.
نمیدونم چرا شانسی هروقت من هستم تاپیک میزنه🤦♀️🤦♀️🤦♀️
فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهرم نمیزاره ک موضوع 90درصد تاپیکا شده🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
از یه موضوعی فرار کردم اومدم نی نی سایت اینجام هی راجع به اون حرف میزنن
حکایت مار پونه بدش میاد جلو لونه اش سبز میشه....
نرو تو تایپیکاش اگه اذیت میشی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
قومیتی با هر عنوانی خواستگار دارم لره لرا چطورن؟؛ راسته پسرای تورک متعصبن؟! همسایه بلوچ داریم فلا ...
تاپیکایی ک همش اخرش میترکه + چندتا کاربری
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه طور یه پسر رو جذب خودم کنم بیاد منو بگیره!!! پسرا از چه رنگ رژ خوششون میاد ؟! اگه چتری کن ...
وایی اره😂😂😂
چطوری ب کراشم بگم دوسش دارم🤦♀️🤦♀️🤦♀️
1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
تاپیک شخص خاصی نیست موضوع چندتا تاپیکه هعی به چشم میخوره اعصابم خورد میشه
توی قسمت جست و جو موضوع هایی ک برات جالبه رو سرچ کن و تاپیکش و بخون اینجوری سرت گرم میشه و اذیت نمیشی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان خیلیییی سمی شده... قبلا ها رو باید طلا میگرفتیم.
قبلا با اون کاربر وقیح سرو کله میزدیم بخاطر عکسا ک برمیداشت الان با دختر و پسرای کوچولو ک خیلی هم بلد کارن سروکله میزنیم
1
5
10
15
20
25
30
35
40