2777
2789
عنوان

حساس شدم بهش🙁🙁

63 بازدید | 8 پست

بچه ها من نسبت به خواهر عشقم خیلی حساس شدم 

از منم کوچیکتره و ازدواج کرده همش عکس پروفایل ایناش چک میکنم، عکس خودش میذاره عکسشو خوب بررسی میکنم 

حسودیم میشه بهش😐

در طول عمرم هیچوقت انقد نسبت به یکی حساس نبود 

بیاین بگین چیکار کنم از حساسیتم کم بشه

بعد اون جوریه که خیلی به خودش میرسه خیلی خیلی هاااا

ولی من خیلی آدم ساده ایم مثلا آرایشم کرم و رژ و ریمله 

ولی اون حتی سایه اینام میزنه 

به اینام خیلی حسودیم میشه😐

توروخدا بگین چیکار کنم حساسیتم کم شه واقعا دیگه داره عذابم میده 😢

به خواهرش چقد عجیب خب تو هم به خودت برس

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرسمم‌باز یه جوریم نمی‌دونم چیکار کنم 

هیچی کاری نمیتونی بکنی

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اگه اینجوری باشه خیلی بده پس

خب تو هم اعتماد به نفس خودت رو ببر بالا اگه اینطوری باشی جلوش احساس ضعف داری