2777
2789

منم ۹ هفتمه تند تند میرم جیش میکنم انگار بهم فشار میاد

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
تنها کاری که میتونی بکنی اینه یه پارچه نخی مخصوص خشک کردن خودت برداری بعد سرویست خودتو خشک کنی

پد میزارم زود زود عوض میکنم کوچیکه بازم خیس میشه با دستمال خودم خشک میکنم بازم ی کم نم داشته باشه بدم میاد مجبورم لباسم عوض کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونی که جلوتر از جنین ورودی شکمه. کلا طبیعیه اما یه وقت تنبلی نکنی ها زود به زود برو دستشویی و کام ...

اره میرم زود زود خونه کسی معذبم برم روم نمیشه جایی برم سرویس

اقد دلم چیزای خنک میخاد مثل هندونه جرات ندارم بخورم

منم یه لیوان چایی میخورم صد بار میرم دسشویی 

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

بله دیگه کم مونده همونجا رخت خواب پهن کنم کلا بیرون نیام 😭😭😭😭😢😢

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
پد میزارم زود زود عوض میکنم کوچیکه بازم خیس میشه با دستمال خودم خشک میکنم بازم ی کم نم داشته باشه بد ...

با دستمال خشک نکن با پارچه نخی خشک کن قشنگ خشک میکنه

چنتا پارچه نخی بگیر مخصوص همین

بعد بذار رو شوفاژ خشک شه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
اقد دلم چیزای خنک میخاد مثل هندونه جرات ندارم بخورم

اخی چند وقتته؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
با دستمال خشک نکن با پارچه نخی خشک کن قشنگ خشک میکنه چنتا پارچه نخی بگیر مخصوص همین بعد بذار رو شو ...

از کجا بگیرم دستمال آشپزخونه بدون پرز دارم خوبه استفاده نشده