2777
2789
عنوان

دلم گرفته بخاطر دلار😔

184 بازدید | 20 پست

بعد یه سال و پولامو جمع کردم میخواستم ی چیزی بخرم دلار نجومی شده قیمتش گرون شده نمیدنم این دلار چرا اینجوری میکنه باما بنظرتون بعد تعطیلات یکم میاد پایین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا کلی تلاش کردم پول گوشی جمع کرذم یهو 5تومن رفته روش چندروز پیش پرسیدم الان نمیدونم دبگه ...

منم واسه گوشی میخواستم هفت تومن رفته بالا😑این هفت تومنم جمع کنم اون ده تومن دیگه میره بالا

منم ایفون 13 خواهرم39گرفت یک ماه پیش الان چندشده؟قیمت جدیدشو داری؟

من یه ماه پیش نداشتم الان دارم ک گرونتر شده ،کاش توم ی ماه پیش میگرفتی،دیجی کالا زده ۴۲ ،تو بازارم بین ۴۲ تا ۴۲ و۵۰۰ و ایناس ،ایفون ۱۳ ارزش ۴۲ تومن رو نداره خدایی ،کاش پایین بیاد مام بخریم😑🥲

من یه ماه پیش نداشتم الان دارم ک گرونتر شده ،کاش توم ی ماه پیش میگرفتی،دیجی کالا زده ۴۲ ،تو بازارم ب ...

عزیزم پایین که نمیاد شک نکن

حتی دلار و طلا بیاد پایین

جنس نمیاد پایین

هیچی الان  به قیمتی که داره نمیارزه

چاره چیع

من برسم تهران سریع میرم میگیرم

چون دلار۵۹بود من ۴۲تا۴۴قیمت کردم

الان دلار شده۶۱

قطعا همین روزا یکی دوتومن دیگه میره روش

من یه ماه پیش نداشتم الان دارم ک گرونتر شده ،کاش توم ی ماه پیش میگرفتی،دیجی کالا زده ۴۲ ،تو بازارم ب ...

خب اندازه پولی که نداری قسط ببند

من خودمم یکی دوقسط میخوام بگم بزاره

خیلی مغازه ها الان نصف نقد نصف قسطی هم میدن

عزیزم پایین که نمیاد شک نکن حتی دلار و طلا بیاد پایین جنس نمیاد پایین هیچی الان  به قیمتی که ...

من از مریوان میگیرم بهتره قیمتا،زیاد کم ندارم نزدیو ۳ تومن ولی اون ۳ تومن رو واقعا نمیدونم چجور بیازم چون دانشجوم نیاز دارم ،احتمالا بعد ۱۵هم چند روز بیاد بیاد  دیگه انشاالله هرچی خیره