2777
2789
عنوان

یبوست دارم چه کنم

211 بازدید | 24 پست

یبوست شدید. اونروز عذر میخوام خون هم میومد زیاد. ب خاطر روزه و اینکه زیاد برنج میخوریم

چیکار کنم الان.

میدونم اگه برم دوباره خون میاد 

شیاف استفاده کنم الان؟ یا چی🤦‍♀️

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔

زیادمیخوری

سالادهم میخوری احتمالا

برگ ثنابگیرپودرکن بخورتا۳روزراحتی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم فشار نیار به خودت قرص هست مخصوص یبوست میتونی از داروخانه بگیری دیگه خیلی خوبه. ولی سعی کن برنج زیاد نخوری و آب هم حتمااااا زیاد بخور سبزیجات و مایعات و میوه هم.

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂
زیادمیخوری سالادهم میخوری احتمالا برگ ثنابگیرپودرکن بخورتا۳روزراحتی

نه بابا کم میخورم کاهش وزن هم دارم. سالاد آره. اینروزا برنج زیاد میخوریم هرروز برنج 

برگ و غذا و... برای روزای بعد باید بیشتر استفاده کنم ولی برای الان راهکار نیس 

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
بنظرم فشار نیار به خودت قرص هست مخصوص یبوست میتونی از داروخانه بگیری دیگه خیلی خوبه. ولی سعی کن برنج ...

میخوام الان برم داروخونه 

بگم مخصوص یبوست؟ خجالت میکشم😑😂

اب و روغن یهویی بخور

افطارمو با کره باز کردم 

چربی اینا میاره اخه

نه بابا کم میخورم کاهش وزن هم دارم. سالاد آره. اینروزا برنج زیاد میخوریم هرروز برنج  برگ و غذا ...

سحرناشتا۱قاشق چای خوری پودربرگ ثنابخورباآب سردقورت بده

روش هم چای وسحریت روبخوری

تاساعت۶-۷تخلیه میشی

الانم میتونی بخوری ولی ناشتابهترعمل میکنه

ضررنداره ازضرریبوست کمتره

الانم بخور

سحرهم بخور

برنج روکمی چزب بخور

سالادنخور

سردیجات سبب یبوست شدیدمیشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......