2777
2789

تو اینجا دعوت شدی پس ساده ازش نگذر

سالها خدا انگار صدامونو نمیشنید البته من فکر میکردم نمیشنوه اون قشنگمون که به هر صدایی اگاهه میشنوه ولی باید راهتو پیدا کنی،یه خانومی تو ایسنتا بهم نماز شب گفت بخون باور کن یازده رکعتم نمیخونم شروع کردم به خوندن دو رکعت شفع و یک رکعت وتر تازه العفوم سیصد بار نمیگم تا جایی که نفسم بکشه تازه خیلیییی وقتام بعد از اوقات شرعی همون یازده و نیم دوازده میخونم یه مدت گفتم امتحان کنم هر شب خوندم تو مریضی تو حال بد خدا کم کم درای معجزشو باز کرد درای رحمتشو باز کرد اخ معجزه اخ معجزه دیدم…اومدم بگم بخونید همین شکلی که من میخونم بخونید به خداوندی خدا استمرار داشته باشید از ته دل بخونید ببینید خدا واستون چیکار میکنه…

ولی سعی کنید غیبتم نکنید تهمت نزنید حق خوری نکنید خدا مهربونه درستش میکنه تو یه قدم بردار قدماشو میبینی منو تو همیشه تو اغوششیم ولی گاهی میخوام در بریم…

اگه ختمی هست ادعیه دعا هست(قرانی)حاجت گرفتید همین جا بگید اگرم نماز شبو شروع میکنی همین جا بنویس از امشب

بعد بیا زیر تاپیک من معجزشو بنویس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز من خودم از زیارت عاشورا یکی از مشکلاتم حل شد.

التماس دعا گلم الان ی خونه ازخدامیخوام و ی بچه ی سالم و صالح

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دیگه چقدر استمرار داشته باشم ۳۴ سالمه از روزی که یادم میاد دارم واسه ازدواج کردنم دعا میکنم خیلی خست ...

به مدت سه هفته پنجشنبه ها سوره توحید و نسا و مریم بر اب بخون باهاش غسل کن ازدواجت جور میشه عروس امسال