2777
2789
عنوان

قرص برا کمخونی سیکل سل

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 32 پست
گلم بس برو متخصص خون قرص فرودین رو بپرس چون فولیک اسید درصدش کمتره اینا قوی تره خوب شی زودتر😘

مرسی قشنگم چشم میپرسم مرسی لطفت . دعام کن 🥲❤

خدایا شکررررررت😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت هاشون رو میشه بگید منم گفتن اگه خوب نشی مشکوک به تالسمی هستی😢

عزیزم والا من هیچ علائمی ندارم فقد آزمایش ازدواج ک دادم گفتن سیکل سلی 

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
من ک هیچ ولی اون باید خوب بشه کمخونیش خوب بشه بتونیم عقد کنیم😔

اونم انشاالله با قرص و امپول خوب میشه عزیزدلم

اگه بتونید ارومیه دکتر روستا بهترین دکتر خون هستند بیاین من خودم پیش اون میرم

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️
اونم انشاالله با قرص و امپول خوب میشه عزیزدلم اگه بتونید ارومیه دکتر روستا بهترین دکتر خون هستند بی ...

من آبادانمممم🤦‍♀️🥲

آزمایش ژنتیکم دادیم اون ی ذره کمخون بود ولی من سیکل سل ژنتیکی

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
من آبادانمممم🤦‍♀️🥲 آزمایش ژنتیکم دادیم اون ی ذره کمخون بود ولی من سیکل سل ژنتیکی

بس ی ذره حتما خوب میشه گلم ی طرف باشه مشکلی نداره فکر کنم یا دکتر برید باید

دوست من کم خون بودن همسرشون ن مشکلی پیش نیومد

بس ی ذره حتما خوب میشه گلم ی طرف باشه مشکلی نداره فکر کنم یا دکتر برید باید دوست من کم خون بودن همس ...

اخه میدونی من میگم اگه امیدی نبود دکتر نمیگفت ک دارو بخوره امپول بزنه بعد ۴۰ روز .. حتما ی امیدی هست . اگه نمیشد میگفت ک نمیشه 😔😔

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
اخه میدونی من میگم اگه امیدی نبود دکتر نمیگفت ک دارو بخوره امپول بزنه بعد ۴۰ روز .. حتما ی امیدی هست ...

حتما هست عزیزدلم چرا ناامید میشید همه چی الان درمان داره دور سدت بگردم

حتما هست عزیزدلم چرا ناامید میشید همه چی الان درمان داره دور سدت بگردم

اخه همه چی خراب شد گفتن ک دیگه امیدی نیست مامانش راضی نشد گفت دوتامون مینورید فلان و ...

ولی امروز زنگ زد گفت ب حامد دکتر امید داده🥲رفته امپول و قرص اینا استفاده کنه بعد ۴۰ روز

خدایا شکررررررت😍😍😍😍