2777
2789
عنوان

من با این کراش چیکارکنم 😭

72 بازدید | 4 پست

دوستان من اصلا از رل و این مسخره بازیا خوشم نمیاد تو سن پایین الان خودمم سنم برا ازدواج کمه یه ماه که خر شدم با یکی دوست شدم و بعد یه ماه به خودم اومدم بلاکش کردم بعد من رو یکی کراشم که دیوانه وار دوسش دارم الان نزدیک ۳ یا ۴ ساله بعد فامیل هم هست و من مطمئنم بهش نمیرسم هیچوقت توی تاپتیک اول قضیه رو کامل گفتم اگه دوس داشتید برید بخونید حسش نیست اینجا دوباره تایپ کنم 

چون پدر من و همچنین مادرم از اون خانواده خیلی بدشون میاد و خب منم از برادرش خوشم نمیاد چون با من مشکل داره که دلیلشم نمیدونم اولا خیلی خوب بود یهو عوض شد و منم باهاش رسمی بودم 

الان بگین چطوری فراموشش کنم حتی فکر اینکه با کسی ازدواج کنه منو دیوونه میکنه خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به این فک کنی که طرف تو رو نمی‌خواد مهرش از دلت می‌ره  اگه ی ذره غرورت مهم باشه برات سر ا ...

همش تو فکرشم ولی سعی میکنم فراموشش کنم دعا کنید بتونم پسره هم فک میکنم خیلی مغروره 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️