2777
2789
میخوام مرغ بپزم موندم کنارش چی سرخ کنم هویج خوبه؟

هویج و فلفل دلمه و بریز توسس ش دارچین و زنجبیل هم بزن خیلی خوش طعم و عطر میشه..کنارشم سیبز مینی سرخ کن

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هویج و فلفل دلمه و بریز توسس ش دارچین و زنجبیل هم بزن خیلی خوش طعم و عطر میشه..کنارشم سیبز مینی سرخ ...

ببخشی کنارش چی سرخ کنم 

؟متوجه نشدم

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
ببخشی کنارش چی سرخ کنم  ؟متوجه نشدم

هویج و فلفل دلمه و زنجبیل و دارچین رو بریز توی آب یا سسی که مرغ داره توش مپیزه....خیلی خوشمزه میشه...بعدم سیب زمینی سرخ کن موقع غذا کشیدن بزار کنار مرغ هات میتونی بادمجون هم سرخ کنی بزاری کنار مرغ هات بعد از کشیدن توبشقاب

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....
آها خیالم راحت شد یلحظه تو دلم گفتم مردم چهههههه افطااااااری ایی میخورن بعد من نوشتم آش رشته و پنیر ...

معموما یه پیش غذا درست میکنیم با غذای اصلی که بهترین گزینه مرغ هست که بیشتریا دوست دارن🤣🤣🤣🤣

چیپس خلال شده بخرم خوبه؟

اره خوبه ولی من یه شکلکایی دارم فلزی هستن ماه و ستاره و یکیم حالت چاقوعه ولی چین چین خورد میکنه سیب زمینیارو من اینجوری میکنم سرخ میکنم این خیلی قشنگتر میشه

مرغ سرخ کرده یاسس مرغ وچطورمیپزین؟

عزیزم مرغ بذار یه ساعت ابپز کن بعد اب کشش کن بعدم با روغ داغ سرخش کن ... سس مرغ اگ بخای درست کنی ۳۵ دقیقه اب پزش کن بعد سس درست کن بخابون تو سس بپزه .. یا میتونی جا ابپز مرغو سرخ کنی بدون ابپز کردن بعد بخابونیش تو سس تا بپزه .. تو سست حتما زعفرون و هل و فلفل سیاه بریز ک بو ظفر مرغ بره