بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیز کاملا درکت میکنم ،خودم چندین سال قبل این شرایط و داشتم ، به خودت زمان بده به عنوان کسی که عشق نافرجام داشته و آرزوی مرگ خودش رو ، خودت رو به زمان بسپار ،برات آرامش روحی طلب میکنم ، ورزش بکن ، یوگا کار بکن ، هیچ وقت عشقو گدایی نکن که فقط به ضرر خودته ، ازش بگذر، خداوند انسانی که مناسبت باشه سر راهت قرار میده ، روزی چهل و یکبار سوره نصر رو بخون ، در حکمت برات باز میشه و تحمل سختی ها برات راحت میشه ، فقط و فقط راهش اینه ذهنت و منحرف کنی و عاشق خودت بشی وقتی عاشق خودت بشی ، هر چیز بد دیگه رنگ میبازه منظورم از اینکه عاشق خودت بشی این نیست که خدای نکرده خودشیفته یا نارسیس باشی منظورم اینه خودت توجه کنی خودتو دوست داشته باشی و اهمیت میدی، اون موقع تحمل رنج برات کاملا راحت میشه
عزیز کاملا درکت میکنم بدترین چیز تو جهان عشق یک طرفه هست چندین سال طول میکشه ممکنه چند سال مثل یک جنازه باشی خودم شرایطشو داشتم ولی روزی ازشر این عشق یک طرفه راحت میشی ، من خودم هیجده سال پیش این شرایط و داشتم پانزده ساله متاهلم ،یک دختر هشت ساله دارم ، از این هیجده سال ، نزدیک ده سال مرده متحرک بودم ،ولی از وقتی که دختر دار شدم تمام زندگیم خودم و دخترم شد و زمان همه چیز و حل کرد من نمیگم برای شما انقد طول میکشه ولی چاره ای نداری جز تحمل رنج ، چاره ای جز زمان نداری ، تا سختی نکشی قوی نمیشی ، باید ظالم باشی و خودت اولویت باشه این درسی که من گرفتم