2777
2789

سلام من 4 ماه پیش زایمان طبیعی داشتم الان ببخشیدا یک ماهه مدفوعم سفت شده بعد اجابت مزاج درد داشتم فک میکردم واسه جای بخیس که چند روز پیش بعد دفع مدفوع خونریزی کردم رفتم دکتر گفت هموروئیده یه دونه پماد آنتی هموروئید داد با یه دونه شربت و قرص ژلاکس اما من تو این یک هفته که دارم مصرف میکنم خوب نشدم شماها اینطوری نبودید نمیدونید راه درمانش چیه؟ببخشید طولانی توضیح دادم.

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

من اولش شقاق داشتم بعدش هموروئید هم گرفتم والاتو سایت نوعروس یه سری چیزا نوشته بود تو گوگل سرچ کن شقاق بواسیر نوعروس یه تاپیک طووولانی میاره.من بهم شیاف دادن هنوز نگذاشتم ولی شقاقم به هیچ عنوان خوب نشده

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مقعدم زخم شده بود. اینقد درد کشیدم که نگو. ینی پتو رو مچاله میکردم تو صورتم و جیغ میکشیدم ها. 

بعد از چنتا دکتر ، شباف انتی هموروئید و قطره ام جی خوبم کرد. 

اما خاک بر سر دکترا که یک کدومشون نگفت یه شباف مسکن هم بذار که درد نکشی. 

اگه درد داری شباف مسکن بذار. 

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪

رفتم دکتر دارو داده اما الان یک هفتس مصرف میکنم فرقی نکرده

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

منم فکر میکنم این دیگه خوب شدنی نیست

عسل جان واقعا خوب شدی یعنی به خوب شدنش امیدی هست؟ چند وقت کشید طول درمانت؟

بواسیر درجه بندی داره.اگه از مقعد بیرون میزنه و تو نمیره درمان معمولا جراحیه.اسهال و یبوست مزمن ،زور زدن ،نشستن طولانی بدترش میکنه.رژیم غذایی باید رعایت بشه.گل خار که تو عطاری ها میفروشن شاید در موارد خفیف تاثیر داشته باشه

گل صحرا دکتر ب من گفت جراحی نمیخواد 

فک نکنم بیرون زدگی با داروخوب بشه فکنم یاجراحی یالیزر خوبش میکنه

آخه دکتر معاینه کرد گفت جراحی نمیخواد خیلی بیرون نیست 

در مورد شقاق باید تلاش کرد به مرحله مزمن نرسه یعنی ظرف دو سه هفته درمان بشه.باید تو تشت که با آب ولرم پر شده بشینید و چند قطره بتادین هم توش بریزین.روزی  دو سه بار.هر بار ۲۰ دقیقه.بهترین روش درمان همینه.در موارد خیلی شدید و مزمن درمان جراحی است که در مرحله آخر توصیه میشه