بچها ببخشید اینجوری حرف میزنم یه خواهر شوهر افریطه دارم بی خود و بی دلیل از هرچیز داستان در میاره و دائم به شوهرم پیام میده پشت سرم حرف میزنه شوهرمم چیزی بهش نمیگه انگار بدش نمیاد کل فامیل و آشنا میگن خیلی افریطه خواهر شوهرت امروز دیدم بهش پیام داده که زنتو بکن کو...ن سگ خیلی حرفای بدی پشت سرم میزنم بالاخره تاثیرش و میزاره چند بارم خانوادم باهاش دعوا کردن حرف زدن چندبار بخاطرش دعوا کردیم رفتم خونه بابام تورو خدا بگید من از دست این بی ذاتا چکار کنم🥲🥲😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
مقابله ب مثل کن. کوتاه بیای اذامه میده جوری دهنش و صاف کن ک حرف نزنه دیگ
فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
چطوری اجازه میده یه نفر راجع به زنش اینطوری حرف بزنه؟
دو بار که بزنه تو دهنش باهاش برخورد کنه درست میشه مطمئن باش
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
ی ساله سرش تو زندگیمه هر کار بگی کردم دیگه داره مثل پارسال کارمونو به طلاق میکشونه
غلط کرده بی شخصیت
شوهرت نباید اجازه بده باید باهاش برخورد جدی کنه