2777
2789

خيلى دلم گرفته حالم خوب نيست بخاطر مشكلات خيلى زيادى كه داشتم تو زندگى يه غم عجيبى دارم همش انشالله هزار برابرش برگرده به زندگى خودتون 🙏❤️❤️

انشااالله آرامش بدست بیاری و حال دلت خوب بشه😔♥️

نگران نباش مشکلیه ک گاهی برای همه ی ما پیش اومده و گرفتارش شدیم🥲حتی خود منم ب روزایی بدترین شرایط سراغم میاد 

فقط اینو میتونم بهت بگم که همه چی چ خوب چ بد میگذره و دائم یجور نمیمونه😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما .... چون خودم هم توو این شرایط بودم 

قربونت عزيزم انشالله شماهم به آرامش برسيد 

شبو روزم شده گريه زندگيم بهم ريخته فقط معجزه ميتونه درستش كنه 

يهو همه چى بهم ريخت😔

قربونت عزيزم انشالله شماهم به آرامش برسيد  شبو روزم شده گريه زندگيم بهم ريخته فقط معجزه ميتونه ...

کلمه به کلمه شو میفهمم 

.... زندگی منم زیر و رو شد و این دو سال طول کشید 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
دقیقا منم تو همین شرایطا‌ هر از گاهی قرار میگیرم و فکر میکنم آسمون ب زمین اومده و هیچی درست نمی ...

چرا میشه ، ما عوض میشیم و زمان همه چیزو کمرنگ میکنه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
دقیقا همه چی تغییر میکنه♥️دقیقا همون وقتی ک از دنیا بریدیم خدا معجزه میکنه🥲♥️باید توکلمون ب خدا باش ...

بله ... و همه ی این ها برنامه های خودش هست ، مربی ای که مارو تحت آموزش قرار داده تا یک چیز هایی بفهمیم و بزرگ تر شیم 

انشااالله آرامش بدست بیاری و حال دلت خوب بشه😔♥️ نگران نباش مشکلیه ک گاهی برای همه ی ما پیش اومده و ...

من تو زندگيم خيلى بد بيارى آوردم هميشه انقدر مشكلاتم زياده كه نميدونم كدومو به زبون بيارم الانم كه افسردگى اومده سراغم ازبس غصه خوردم و گريه كردم

انشالله دل شمام شاد باشه هميشه ❤️❤️