2777
2789
عنوان

کمککککک

97 بازدید | 16 پست

هفته پیش شنبه بود رفتم درمانگاه گوشمو سوراخ کردم اونم دو تا

رسیدگی میکردم با پنبه الکل تمیزش میکردم ولی از سر تنبلی بجای اینکه پمادی که دکتر گفته رو بزنم وازلین زدم

دو سه روزه چرک کرده بدجور گوشم باد کرده گوشواره گیر کرده

هر کاریم میکنم نمیتونم در بیارم گوشواره رو هیلی درد میکنه دست زدنی

چیکار کنم بنظرتون؟ مامانم میگه تا فردا تحمل کن ببریم دکتر در بیاره منم که نمیتونم دردشو تحمل کنم😅💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون توی درمانگاه این کارو میکنن یا باید برم بیمارستان؟ 

ن برو درمانگاه رسیدگی میکنن

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

منم پارسال سوراخ کردم جووووونم در اومد یعنی فقط ورم می‌کرد و خون میومد خیلی داغون اذیت بودم هر کار میکردم خون میومد یعنی بعد ۵ ماه بازم در می‌کرد و خون میومد هر چی تحمل کردم فایده نداشت آخرش ولش کردم سوراخ بسته شد

ممنون❤

فدات عزیزم فقط تا شب مواظب باش بوی سرخ کردنی اینا نخوره بهت چون بدتر میشه خدایی نکرده

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
منم پارسال سوراخ کردم جووووونم در اومد یعنی فقط ورم می‌کرد و خون میومد خیلی داغون اذیت بودم هر کار م ...

من تابحال چهار پنج بار توی خونه سوراخ کردم و نخ انداختم سوراخ دومو

ابنبار عصبانی شدم رفتم درمانگاه سومی هم سوراخ کردم😂

مشکل من اینجاس که گوشواره رو نمیتونم در بیارم

مرسی از راهنماییتون عزیزم❤ خدا کنه درست بشه دوباره نخام سوراخ کنم😅🫢

فدات قشنگم کاری نکردم که ایشالا که خوب میشه نگران نباش فقط بوی سرخ کردنی بهت نخوره طوری نمیشه 

فقط غذای سرخ کردنی برای خوردنش که مشکلی نیست؟ 

ن عیب نداره بخورین فقط بوی سرخ کردنی نباید بهت بخوره عفونت رو تازه و دوبرابر میکنه