2777
2789

من ۵ماهه انجام دادم صدتا تاپیک زدم واقعا کلافه ام، چندنفر دیگه هم این مشکل رو داشتن ، خانمها شما هم دیدتون توی تاریکی پایین میاد ؟مثلا وارد مغازه یا خونه میشید اذیت میشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من احمق انجام دادم

دور از جون پیش اومده دیگه 

من لازک کردم اما تو دوره درمانم که پیش دکتر میرفتم همه اونایی که پی ار کی کرده بودن شاکی بودن 

دیدم تو تاپیکات حالت مگس پران چشم داری حتما به یه متخصص شبکیه مراجعه کن گاهی اوقات با یه تزریق برطرف میشه 

اگر تهران هستی دکتر جوادی فوق تخصص قرنیه عالیه کنار دستش یه خانم دکتر متخصص شبکیه هم هست با هم معاینه میکنن حتما مراجعه کن 

دور از جون پیش اومده دیگه  من لازک کردم اما تو دوره درمانم که پیش دکتر میرفتم همه اونایی که پی ...

مثلا شاید مسخره باشه اما تو خیابون مردم رو شفاف میبینم بعد میرم داخل مغازه دیدم کم میشه اذیت میشم 

به هرحال به یه متخصص مراجعه کن حتما شاید بشه از همین الان جلو پیشرفتش رو گرفت 

حتی از شفاف دیدن مردم هم بدم اومده دوست دارم دیدم طبیعی باشه چه غلطی کردم اصلا نمیتونم جایی برم دیدم میاد پایین ای خدا

مثلا شاید مسخره باشه اما تو خیابون مردم رو شفاف میبینم بعد میرم داخل مغازه دیدم کم میشه اذیت میشم&nb ...

نه مسخره نیست گاهی پیش میاد احتمال داره با یه سری قطره حتی درمان بشه گاهی اوقات تغییر دید به خاطر خشکیبیش از حده که با قطره هم درمان نمیشه یه سری ژل مخصوص هست که رطوبت روتوی چشم نگه می‌ذاره دکتر صلاح بدونه تجویز می‌کنه