2777
2789
عنوان

غیرممکن.1.🌱

131 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

من زهرام، یک کنکوری ساده مثل همه

نه مشاورم نه بُلف زن!!

من فقط حرفا و منطق های خودمو میزنم(پس دلیل نمیشه دوست عزیز چون منطق های منو قبول نداری، حس منفی بدی هرانسانی میتونه منطق های دلخواه خودشو و دنبال کنه)

خب حالا منطق من چیه؟!

من میگم تا وقتی یک چیزی و به دست نیاری نباید ازش بگذری!!

حالا این یعنی چی؟

یعنی اینکه دوست عزیز کنکوری من که فکر می‌کنی دیر شده، اصلا دیر نیست اگر هدفت رو بخوای اگه با تمام وجود تمنای خواستنشو بکنی، اگه بخاطر به دست نیاوردنش قرار قید خیلی چیزا رو بزنی

که مهم ترین رویا ها و ارزوهای رنگارنگته اصلاا دیر نیست🥺🌱

ببین  از فردا تا کنکور تیر92 روز مونده، همیشه ها سه ماه تعطیلی که معادل ۹۰ روز بود برامون میشد یک عالمه روز که بهترین خاطرات و رقم میزدم، الان چون حرف درس خوندنه ۹۲ روز، زمان کمیه؟

اصلا نمی‌خوام بگم فلانی، فلانی با چقد درس خوندن شدن رتبه فلان فلان...

دوست قشنگم اونا با تو فرق داشتن، همه ما باهم فرق داریم نه توی هوش!

ما توی شرایط داشتن از هم متمایز میشیم

وگرنه همون مخی که رتبه یک داره توعم داری فقط مقدار استفاده اون از تو بیشتره!

ببین اونم معجزه نکرده ها فقط برای هدف ها و آرزوهاش ارزش قائل شده و جنگیده!

توعم یبار برای همیشه تصمیم تو بگیر یا بجنگ، یا همینطور بازنده بمون لااقل بیوفت دنبال یکاری دیگه نه اینکه تا کنکور بشینی یک گوشه فقط غصه بخوری

ببین ما دخترا باید خیلی چیزا رو عوض کنیم، بس نیست که دیگه دست از قشر خانه دار بکشیم؟

بس نیست که زندگیمون ختم بشه به چندتا بچه و یک شوهر و حرص خوردنای خانواده شوهر؟

دوست نداری مستقل بشی؟دوست نداری بشی افتخار پدر و مادرت؟دوست نداری امسال بعد از اومدن از کنکور فقط یک لبخند روی لب ات باشه؟؟

مگه تو مستحق همچین خوشحالی نیستی؟؟

تو مستحق همیچین خوشحالی هستی، علاوه برتو چشم های منتظر پدر و مادرتم مستحقشه

مستحق اینی که پدرت با افتخار ازت یاد کنه

مستحق اینی که به همه بفهمونی، توعم اگر بخوای میتونی چش همه رو دربیاری!

ببین یکی بود می‌گفت:ببین اگه این ۹۲ روز و تلاش نکنی یک سال باید غصه بخوری، الان بنظرت ۹۲ روز سفت گرفتن سخته یا یک سال غصه خوردن؟

بابا تروخدا این فکر که کنکور قبول نشدم ازدواج می‌کنم، بلاگر میشم بنداز از تو کله ات بیرون

بخدا اونا فقط از دور قشنگن، نه بگم ازدواج بده و فلان اصلا!

لااقل دارم اینو میگم یک مدتی حس مستقل بدونم بچشی، یبارم خودت هرچیزو که دوست داری بخری بدون نیاز داشتن به کسی!!

ببین اصلا این همه فک نزدم بگم معجزه میشه و فلان یا پول خواسته باشم بگم برو فلان مبلغ بریز که همچین پکیجی بگیری که رتبه یک بشی 

فقط دارم اینو میگم بیا یبارم خودتو قبول کن یبارم برای خودت ارزش قائل شو

تو که تا الان حرص و افسردگی و هزارتا حرف تحمل کردی این ۹۲ روز بیا بخون از جون مایه بزار ببین چی میشه!

این چهارتا درس تخصصی تو رشته تجربی خدایی چیزی نیست که تو رو خونه نشین اون اشکای قشنگتو حیف کنی

بالاخره که باید یک روز این غول خیالی کنکور باید شکست بدی الان وقتشه، دیگه بسشه اینقد بهش بها دادی و خودتو بهش باختی

واستا باهاش بجنگ، بجنگ دختر تو میتونی

می‌دونم که هیچ کس به تواناییات باور نداره، ولی من و خودت باور کن 

ببین نشونشون بده

من خودمم شروع کردم، قرار بجنگم

هرشب میام اینحا تایپک میزنم از چالش و شکست هام میگم حتی گاهی اوقات میام زار میزنم ولی اینبار دیگه مثل ترسو یجا قایم نمیشم اینبار قرار اینبار خودع واقعیم و نشون بدم

اگه توعم میخای پا به پای من بیایی، همینجا نه هیجای دیگه از همین ساعتی که تایپک منو و خوندی شروع کن شب‌اش بیا زیر تایپک که میزارم گزارش کار بده، من تا روز کنکور اینجام

رفیق میشیم، نگرانی های همو برطرف می‌کنیم، با ترسامون می‌جنگیم و بالاخره یک روزم میرسه که ما به بقیه نصیحت کنیم که نگران نباشه میشه "مثل ما کِه شد"

اگه می‌خوای به غیرممکن ها اضافه بشی زیر همین پست امادگی تو اعلام کن،(دوستای عزیزی که کنکوری نیستن هم کنارمون باشن و امیدواری بدن میشه یک مکمل امید)🫡🌱

و درآخر به قول شایع:

روبه روت، نور بنداز

شیر اومده

سفت و محکم

با اینکه

دیر اومده

غیرممکن# ها

(از گذاشتن کامنت منفی در این تایپک جدا خوداری کنید‼️❌️، قبول نداری میتونی نخونی)

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱
خواستم از امروز شروع کنم گفتم حتما نمیشه چ پیام خوبی بوووودددددد

خوشحالم که حالتو خوب کرد🫡🩷

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کسلم، احساس می‌کنم هیچی نمیره تو مخم

ولی باید تموم کنم

سلام منم هستم

https://rubika.ir/joing/GAIGJEAH0IZRSGVHONOZWNJSNGDQPQDH

این لینک گروه تو روبیکمون

بعدم عزیزم از شب دیگه تو روهم تگ می‌کنم تو تایپکام😇✨️