2777
2789
عنوان

زیست خونای کنکور

90 بازدید | 9 پست

این سوال رو ببینید

جوابش رو میگن گزینه ۱ میشه پاسخنامه گفته تروفوبلاست بلاستوسیست توی تشکیل جفت نقش داره..

ولی خب من ۱ رو همون اول اشتباه گرفتم چون گفته یاخته های بنیادی ..مگه یاخته های بنیادی بلاستوسیست توده یاخته ای درونی نبووووود؟؟؟؟ چرا اینجا گفته تروفوبلاست بنیادیه:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شما متوجه شدی گیر من کجاست؟ هیچ جوابی واسه سوال من ندارید؟:(

ن حقیقتا من زیاد وقت نمیزارم رو تست ها اشتباهم همینه

پاسخنامه رو میخونم میگم اوکی

ایم سوال رو نفهمیدم کلا بعد هم گفتم اگ اومد نمی زنم😂😂

بزار شب از برادرم میپرسم همینجا جوابت رو میدم 

ن حقیقتا من زیاد وقت نمیزارم رو تست ها اشتباهم همینه پاسخنامه رو میخونم میگم اوکی ایم سوال رو نفهم ...

اونجا که توی کتاب نوشته این یاخته ها منشاء بنیادی دارند..

منظورش هم تروفوبلاسته هم توده یاخته ای درونی ..

هردوشون منشاء بنیادی دارن..

تروفوبلاست بخش های خارج جنینی رو تشکیل میده مثل بند ناف پرده های امنیون و کوریون و جفت..

ولی توده یاخته ای درونی بخش های جنینی رو تشکیل میدن مثل لایه های زاینده و اندام های جنین مثل دست پا قلب و...

پس هردو نوع یاخته منشاء بنیادی دارن

اونجا که توی کتاب نوشته این یاخته ها منشاء بنیادی دارند.. منظورش هم تروفوبلاسته هم توده یاخته ای در ...

تا حدودی گرفتم

می دونی من این طوریم که زیاد دقت ندارم بعد بار اول اصلا بنیادی رو نخونده بودم واس همین تست رو درست زدم ولی کلا خیلی نمره منفی برای بی دقتی هام میزنم

فصل ۷ رو ببندی شاخ زیست رو شکوندی ایول

من میرم گل موفق و موید

تا حدودی گرفتم می دونی من این طوریم که زیاد دقت ندارم بعد بار اول اصلا بنیادی رو نخونده بودم واس هم ...

اشتباهه عزیزم تو ک یکبار خوندی این سری حتما مرور کن توس مرور خیلی نکته های دیگه رو متوجه میشی ک توی بار اول سر سری ازشون گذشته بودی و تازه باخودت میگی اهاااا الان میفهمم این متن چی میگه😁