2777
2789

سلام گلم برای کجا میخوای بنویسی

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خورده بیشتر توضیح بده من برات مینویسم عزیزم . فقط ممکنه تا شب بشه الان سرکارم  

......

ممنونم میشم 

من کارشناسی هنرهای تجسمی دارم نقاشی .... بعد امسال میخام تو کتابخانه امام علی شهرمون ک لاس تابستونی بزارم ....حالا گفتن درخواستو باید بد م به کتابخونه شهید اوینی که میخام ک لاس بزارم و درخواست کار بدم ......دیگه چی بگم 

با سلام و احترام

بدینوسیله به استحضار می رساند اینجانب (اسمت)  فارغ التحصیل مقطع مثلا (کارشناسی) رشته (گرافیک )دانشگاه (هرچی)تمایل دارم تا کلاس هایی با مضمون اموزش نقاشی در آن سازمان برگزارکنم تا اخذ تجربه از راهنمایی ها ی متخصصین محترم آن سازمان نیز  بهره مند گردم.

در صورت پذیرش تقاضا اینجانب متعهد می گردم طی تمام مدت خدمت ، ضمن رعایت نظم و انضباط کاری؛ مقررات اداری آن سازمان را مد نظر قرارداده و امور محوله را به نحو احسن به انجام رسانم.

امید وارم که با این درخواست موافقت فرمایید.

پیشاپیش از بذل توجه حضرتعالی در این خصوص بی نهایت سپاسگذارم.

و من الله توفیق

من یک کوتاه با موبایل نوشتم خیلی سخته 

مفصل میخوای تا شب برات مینویسم عزیزم 

ریاست محترم شهرداری منطقه ....

یا

مسئول محترم کتابخانه شهرداری ....

سلام علیکم

احتراما اینجانب ..........‌‌‌‌...‌‌ دارای مدرک....‌.. پیرو مذاکرات شفاهی انجام شده در خصوص اوقات فراغت دانش آموزان، درخواست خویش را مبنی بر برگزاری کلاس نقاشی جهت هنرجویان رده سنی ....اعلام میدارم .

پیشاپیش مراتب سپاسگزاری و امتنان اینجانب را از نهایت مساعدت به عمل آمده در این خصوص پذیرا باشید.

با احترام

ارنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد... تو که با منی همیشه، چه تری چه لن ترانی
با سلام و احترامبدینوسیله به استحضار می رساند اینجانب (اسمت)  فارغ التحصیل مقطع مثلا (کارشناسی) رشته (گرافیک )دانشگاه (هرچی)تمایل دارم تا کلاس هایی با مضمون اموزش نقاشی در آن سازمان برگزارکنم تا اخذ تجربه از راهنمایی ها ی متخصصین محترم آن سازمان نیز  بهره مند گردم.در صورت پذیرش تقاضا اینجانب متعهد می گردم طی تمام مدت خدمت ، ضمن رعایت نظم و انضباط کاری؛ مقررات اداری آن سازمان را مد نظر قرارداده و امور محوله را به نحو احسن به انجام رسانم.امید وارم که با این درخواست موافقت فرمایید.پیشاپیش از بذل توجه حضرتعالی در این خصوص بی نهایت سپاسگذارم.و من الله توفیق

و ااااااااااقعا ممنونم ....😍😍😍😍😍.....چه سخته نامه اداری کاش میزاشتن همینطوری بگم میخام کلاس بزارم ....میزاری یانه ....😁

یاسمن جان خیلی خوب نوشتن

و اینکه نامه ات خیلی مهمه که نوشتار و ویرایش صحیح داشته باشه 

اگر خودت نمیتونی ویرایش کنی بفرست به ایمیل برات با ویراستار ادیت و نهایی کنم

ارنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد... تو که با منی همیشه، چه تری چه لن ترانی
من یک کوتاه با موبایل نوشتم خیلی سخته مفصل میخوای تا شب برات مینویسم عزیزم ریاست محترم شهرداری منطقه ....یامسئول محترم کتابخانه شهرداری ....سلام علیکماحتراما اینجانب ..........‌‌‌‌...‌‌ دارای مدرک....‌.. پیرو مذاکرات شفاهی انجام شده در خصوص اوقات فراغت دانش آموزان، درخواست خویش را مبنی بر برگزاری کلاس نقاشی جهت هنرجویان رده سنی ....اعلام میدارم .پیشاپیش مراتب سپاسگزاری و امتنان اینجانب را از نهایت مساعدت به عمل آمده در این خصوص پذیرا باشید.با احترام

عااااااااااااالی بود اجی جونم .....فردا صبح مینویسمش اگه تونستید بنویسیدولسم فقط کوتاه و خلاصه باشه ..سپاسگزارم 

فداتون اجیای گلم میخام یه نامه درخواست کاربدم کتابخانه شهرداری شهرمون که من میخام امسال ک لاس اوقات فراغت در رابطه با نقاشی بزارم

خدمت مدیریت محترم کتابخانه ی شهرداری شهرستان فلان

با سلام و احترام

به استحضار میرساند، اینجانب آلای دل نی نی سایتی پور فرزند پدر بزرگوارم آمادگی خویش را جهت مربی گری در دوره ی آموزش نقاشی کودکان در تابستان سال جاری اعلام میدارم .

سوابق و مدارک بنده به شرح ذیل میباشد:

مدرک تحصیلی........

سابقه ی آموزشی و .......

خواهشمندم مساعدت لازم را جهت برگزاری این دوره مبذول بفرمایید.

ارادتمند آلای دل       امضا و تاریخ

بسمه تعالی

مدیریت محترم کتابخانه شهیدآوینی

باسلام واحترام

اینجانب...... باتوجه به برگزاری کلاسهای اوقات فراغت تابستان، درخواست برگزاری کلاس آموزشی هنرهای تجسمی برای علاقمندان دراین زمینه را دارم.خواهشمند است دستور اقدام لازم را صادر فرمایید.

باسپاس فراوان

.......  

امضا

👫👰👨👪🌄