2777
2789

سلام 

من امسال پایه یازدهمم و دارم جدی برای کنکور می خونم ترازم در قلمچی آزمون دیروز شدم۶۴۳۵

مامانم دیشب می گفت که می خوایم فردا صبح بریم سفر 

من گفتم که مشاورم گفته نباید جایی برم و بشینم درس بخونم 

مامانم می گفت توی سفر بخون 

بهش گفتم که نمی شه و الان دارم جمع بندی هارو تموم می کنم که شروع کنم به پیش خوانی کردن 

بازم قبول نکرد 

صبح که می خواستیم بریم 

همه وسایل هم آماده ، مامانم قهر می کنه می گه نه تو می خوای سفرو خراب کنی حالا هی می گی تقصیر تویه که من نتونستم بخونم 

نمی ریم سفر ، بعد حالا بامنم قهر کرده 

واقعا کار اشتباهی کردم که گفتم درس دارم نمی یام؟

خوب كاري كردي وقتي قبول شدي ان شاالله بريد

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تراز عاالی داری ، هدف فوق العاده . توی سفر مگه میتونستی بخونی ؟؟ همین مامان قبول نشی ناراحت میشه . به نظرم خیلیم کار خوبی کردی

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
نه عزیزم تمام کل زحمات عمرت تو این یه آزمون رقم میخوره والله زحمت بکشی اخرشم یه رشته درست و درمون قب ...

مرسی 

الان واقعا خوشحالم که اشتباه نکردم

چون من هر ماه هم دارم پول مشاوره و ... می دم 

برام خیلی مهمه که قبول شم یه رشته خوب 

مرسی  منم الان عذاب وجدان گرفتم گفتم شاید من اشتباه کردم

نه عزیز مادرتون باید خودش میگفت که امسال کنکور داری و نباید جایی بریم والله بخدا از حداش باشه دخترش این همه درس خون و به فکر هست 

من سال کنکورم اصلا جایی نرفتیم  توی مسافرت اصلا نمیشه درس خوند

منم همین رو گفتم 

بعد از صبح قهر کرده 

همه می خوان بچه هاشون درس بخونن مامان من می که تو که الان کنکوری نیستی بیا فلان کار رو انجام بده یا بیا بریم فلان جا 

چند روز بود؟ خودت حس نمیکنی نیاز داری به چند روز استراحت؟ این درهرحال تصمیم خودته و خوب طبیعی بابد ...

نه من دوست دارم بخونم امروز فردا جمع بندی تمام بشه شروع کنم به پیش خوانی کردن مباحث جدید