2777
2789
عنوان

نظرسنجی از نوع خوراکی😋

258 بازدید | 18 پست
سلام دوستان. من یه مهمونی میخوام بدم غذام هم زرشک پلو هست. حالا نمیدونم از رون مرغ استفاده کنم یا سینه مرغ. خواستم نظر شمارو بدونم کدوم واسه مهمونی بهتره
تعداد رای : 19
نظرسنجی
ران مرغ
13
68%
سینه مرغ
6
31%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راااااان فقط!

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

پس یه چنتا دونه سینه هم میزارم که اگه کسی رون نمیخورد سینه بهش بدم. ولی نمیگم که سینه هم پختم اگه دیدم واقعا نمیخوره طرف بعد بهش بدم. اره بچه ها؟

اگر سلیقهء مهمانهات رو نمیدونی باید هر دو رو بذاری

من همهء خانوادم سینه دوست دارن و زرشک پلو مرغم با سینه اس براشون

اما خانوادهء همسرم سلیقه هاشون خیلی متفاوته برای همین اولین بار که دعوتشون کردم چند مدل غذا درست کردم که زرشک پلو مرغِ زعفرونی هم شامل منوم بود و مرغم هم سینه بود هم ران

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

راااااان فقط!