2777
2789
عنوان

زن داداش بیاید

413 بازدید | 31 پست

خواهر شوهرم یبار با خود شیرینی گفت تو همقد بچه هایی بری باشون بازی کنی مشخص نیستی بار بعدی ک رفتم گفت چاقی .. در ضمن من ۴ ماهه عقدم .. قدم ۱۵۹ وزنم ۶۷ .. منظورش ازین رفتارا چیه ؟ چرا اینکارا میکنع ؟ واقعا بخاطر شوهرم بش چیزی نمیگم ولی نمیدونم چرا ایطور هی میگع؟سری بعد اگ باز گفت چی بگم بش؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه بعد بگو عزیزم به قد نیست به عقله 

بعدم من خودم خیلی از خودم راضیم و همینجوری عاشق خودمم کسی مشکل داره به خودش داره من با خودم حال میکنم اونیم که باید می‌پسندید پسندید 

تا دفعه دیگه دهنشو ببنده

دفعه بعد بگو عزیزم به قد نیست به عقله  بعدم من خودم خیلی از خودم راضیم و همینجوری عاشق خودمم ک ...

اصلا خوشم نمیاد با یه ادم بی شعور دهن به دهن بشم و میترسم منو تو چشم شوهرم خراب کنن

بگو یعنی چی دم به دقیقه چپ و راست بمن این حرفو میزنی 

عروس هیکلی میخواستین چشماتونو همون اول باز میکردین 

اگر گفت شوخی کردم 

بگو من از شوخی خوشم نمیاد

و من دیگر جوان نخواهم شد....

اصلا خوشم نمیاد با یه ادم بی شعور دهن به دهن بشم و میترسم منو تو چشم شوهرم خراب کنن

الان دهنشو گل نگیری فردا میوفته به جونت

ولی چیزیم خواستی بگی با خنده و توی حرفات بگو 

یعنی غیر مستقیم

بگو یعنی چی دم به دقیقه چپ و راست بمن این حرفو میزنی  عروس هیکلی میخواستین چشماتونو همون اول ب ...

واقعا حالا هی میگه  من ایطو دوس ندارم .. دو بار احترامش گذاشتم بار سوم باید برینم وسط کلش .. در ضمن ۱۱ سال ازم بزرگتره