2777
2789
پدرمادر من حساسن مجبوووورم میکنن خونه همه بیام اگه نیام دعوا داریم

من داداشمو ازدست دادم اگه تاپیک های فراموش بخونی متوجه میشی شش ماه بعد از ازدست دادن داداشم من نامزد شدم خالم یه هفته پیش زنگ زد به مامانم همش باطعنه باهاش حرف میزد می‌گفت تو بچتو ازدست دادی اصلا غصه نمی‌خوری اگه غصه میخوری دخترتو شوهر نمی‌دادی باید سه چهار سال بعد دخترو شوهر میدادی بعد به دختر داییم بدو بیراه می‌گفت منم کنار مامانم نشسته بودم گفتم دخترداییم چه کمی از دخترات داره اونم دختر برادراته نباید اینجوری ازش بد بگی گفته بود دختر داییم دیگه سنی ازش گذشته کسی نمیگیرتش اگرم بگیره یه ناقص میگیرنش اونم۲۱یال بیشتر ندارع خیلیم خانومه خواستگارم داشته خودش قبول نکرده بعدقطع کردم ابجیم پیام داد دیگه مزاحم خانواده مانشو رو زخممونم نمک نپاش بعد پیام داده ما کشته مرده شما نیستیم بعدشم زخمی ندارین نمک بپاشیم شما هرجا میرین تیپ می‌زنین منم گوشی ابجیمو برداشتم گفتم تیپ میزنیم به کوریه چشم حسودامون خدا از زخم نداشتمون نصیب شماهم بکنه تا بفهمی زخم چیه خیلی بدو بیراه گفت خالم با دخترش همش نفرینمون میکرد این به کنار من یه ماه پیش عممو ازدست دادم بعد مامانم رفت فاتحه عمم اون یکی عمم با دختراش بامامانم دعوا کرد که چرا دخترو شوهر دادی بمابزرگی ندادی امروزم پسر عمم زنگ زده به داداشم میگه مامانم از بس غصه خورده ازدست شما تو بیمارستانه گریه می‌کنه غذا نمیخوره ماشکایت میکنیم رو مادرو خواهرت :/

داداشمم گفت هر غلطی دوس داری برو بکن تازه به نفع ماتموم میشه ثابت میکنیم بابامو شما کشتین آبروتون می‌ره   ببین چه فامیل رو مخی دارم من

من داداشمو ازدست دادم اگه تاپیک های فراموش بخونی متوجه میشی شش ماه بعد از ازدست دادن داداشم من نامزد ...

به کسی چه ربطی داره که کی میخواد چه موقعی ازدواج کنه؟

این فامیلا فقط ادمو داغون میکنن کاش نبودن

این موضوعو بهونه کنین‌و برای همیشه قطع ارتباط کنین

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.