2789
عنوان

چرا این همه آدم به شوهر کره ای علاقه مند شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 90 پست
اونا رو باید بزاری رو‌ اپن آشپزخونه بگی فقط بخون ،نه کار کنه نه چیزی خیلی گوگولی هستند. در این حد&nb ...

آره به عنوان دکوری 

یا این مجسمه ها که گوشه خونه می‌زاریم

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره  مرد باید مرد باشه نه اینکه ظریف و شکستنی 😅🤦‍♀️

نگو نازن ،اگه ایران برا فروش بیارن یدونه میخرم از اونا ک رژ صورتی هم میزنن و موهاشون هم چتری میزارم توخونه عید دیدنی میکمغ بخون همه ببین

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نگو نازن ،اگه ایران برا فروش بیارن یدونه میخرم از اونا ک رژ صورتی هم میزنن و موهاشون هم چتری میزارم ...

مردم عادی اینا اصلا چهره جالبی ندارن اینا خواننده و بازیگر هاشون هستن ..

آره به عنوان دکوری  یا این مجسمه ها که گوشه خونه می‌زاریم

خیلی رژ هم می‌زنن خیلی گوگولی میشن بزاریم عیدا سرگرم میشیم من ک بزارن برا فروش میخرم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

همون خواننده و بازیگر هاشونم کلی عمل و میکاپ دارن 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
خیلی رژ هم می‌زنن خیلی گوگولی میشن بزاریم عیدا سرگرم میشیم من ک بزارن برا فروش میخرم

لعنتی 😂😂

خب از همون مدل ها میخام گوگولی رژ زده بزارم برا دکور خونه ام 

لعنتی 😂😂

فقط میترسم بشکنن

هر کس یه علاقه و سلیقه ای داره با اینکه خودمم موافق نیستم ولی به من و شما ربطی نداره که بقیه چجور شوهری میخوان نهایت اگر راهنمایی بخان بتونیم راهنمایی کنیم همین

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

همون خواننده و بازیگر هاشونم کلی عمل و میکاپ دارن 

من میگم عیب نداره طرفدار اینا باشی دختره ایرانو کوبید زمین ایرانی ها نژاد پرست ترن و فلان یک دختره میگفت من اونجام یعنی اصلا از مردم خاور میانه خوششون نمیاد و به شدت نژاد پرستن میگفت میخوام شوهر کره ای از میف پیدا کنم ...

اسکلن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اسکلن

گفته بود یک ساله تو میف موفق نشده و کلی با روحیه اش بازی شده گفتم ول اینا گفت مثلا بعد بیست روز می رن یا انلاینن جواب نمیدن بعد از ایران بد میگفت نه کره خوبه و اینا ایرانی ها نژاد پرست ترن