2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا شیکم زاییدم بپرس

ای جانم خدا حفظشون کنه🥺♥️

راستش من با نامزدم محرمیم ولی عقد نیستیم من نمیدونم چرا عقلمو از دست دادم بعد رابطه بر قرار کردیم با روش جلوگیری طبیعی منم دقیقا چهارده روز از آغاز پریودیم گذشته بود یعنی دقیقا تو روزایه تخمک گذاری بعد چند روز اول که گذشت من نمیدونستم که بااین روش احتمال حامله شدن بالاست آخه چیزی داخل ریخته نشد ولی چند جا شنیدم که انگار احتمال بارداری هست و الان شیش روزه گذشته همش میترسم میگم نکنه یه اتفاقی بیفته خیلی میترسم و اینکه یه لکه های خیلی کمه قهوه ای رنگی ام میاد که البته فکر کنم چون تو این چند روز زنجبیل زیاد خوردم میتونه از اون هم باشه ولی بازم نمیدونم خیلی میترسم میشه راهنماییم کنید😢

کاربری دونفر
ای جانم خدا حفظشون کنه🥺♥️ راستش من با نامزدم محرمیم ولی عقد نیستیم من نمیدونم چرا عقلمو از دست داد ...

مرسی عزیزم

آره توی روش طبیعی امکان بارداری هست چون یه وقتایی متوجه نمیشید و داخل ریخته میشه ...لکه های قهوه ای رو نمیدونم دلیلش چیه ولی اینکه به این راحتی ام باردار نمیشی استرس نداشته باش بزار موعد پریودت رسید اگه دیدی نشدی بیبی چک بزن ......