2777
2789

نه

چون

ندارم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا با این تاپیکا عادی سازی نکنید مرد دست بزن دار مرد زندگی نیست

خب خیلیا مردشون اینه

حالا تاپیکم نزنن مرد کسی عوض نمیشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خیلی هیچی جیغ داد کردم 

بازم تکرار کردن بعدش؟

و اینکه میشه بگید سر چی دعوا میکردین که کار به کتکاری میرسید؟

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman
لطفا با این تاپیکا عادی سازی نکنید مرد دست بزن دار مرد زندگی نیست

برا منم عادی نیست و عادی سازی هم نمیکنم 

برای یک تحقیق لازم دارم 😊

خدارو شکر در این مورد ،شوهرم میگه دستی که روی زن بخواد بلند بشه باید قلمش کرد🙂

خیلیم عالی 

ایشالا همیشه فقط صدای بلند خنده هاتون از خونتون شنیده بشه❤

بازم تکرار کردن بعدش؟ و اینکه میشه بگید سر چی دعوا میکردین که کار به کتکاری میرسید؟

از بعد عقدم کتک خوردم خیلی وسایل شکوند تلویزیون گوشی اثاث خونه خودمم خیلی کتک میزد عصبی که می‌شه دیونه میشه و اینکه حرکت های پدرش انجام میده 

الان بعد پنج شال خیلی بهتر شده ولی باز عصبی بشه خیلی باز میزنم و از خونه پرتم میده بیرون بعد ۲ ساعت آروم میشه میخنده خودش میگه عصبی شدم ببخش 

خیلیم عالی  ایشالا همیشه فقط صدای بلند خنده هاتون از خونتون شنیده بشه❤

مثل هر زن و شوهر دیگه ای بحث بگو مگو بینمون پیش میاد ...ولی بینهایت از درگیری فیزیکی و کتک زدن بین زن مرد بدش میاد 

دوبار زده توی گوشم۸ ساله ازدواج کردم

چیکار کردی که رفتارش رو تکرار نکرد؟

جسارتاً سر چی دعوا میکردید که کار به کتک کاری میکشید؟