2777
2789

دیروز از شمال اومدیم خسته و کوفته خیلی شلوغ بود جاده، کلی خسته شدیم.امروز اومده میگه یکی از همکارام میخواد خانوادش و ببره شهر خودشون سمت جنوب.گفته رانندگی  واسم سخته خانومت و بچه آن بردار بیا باهم بریم نصف راه و تو رانندگی کن چند روز  بمونیم و ببایم.یا تنها بیا بریم زن و بچم و بزاریم برگردیم،حالا ۳تا بچه داره با زنش میشن ۴نفر  من و شوهرم و بچم ۳نفر!گفتم مگه مغز خر خوردم ب زور خودم و جا کنم تو ماشین بچم عذاب بکشه ک زن اون بره فامیلاش و ببینه. میگه تنها برم گفتم برو ولی دلم نمی‌خواد بره از فبافم فهمید حالا قهر کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید اجازه بدی شوهرت بدون خودت با غریبه ها سفر بره ؟؟ اصلا و ابدا اجازه نده قضیه بو میده 

منم همین و میگم وقتی اون متاهلی میاد رو و حسابی این تنها بره.ولی اصلا حوصله بحث و درگیری ندارم بچم عصبی میشه

منم همین و میگم وقتی اون متاهلی میاد رو و حسابی این تنها بره.ولی اصلا حوصله بحث و درگیری ندارم بچم ع ...

وا ینی بخاطر اینکه بچت عصبی نشه میخوای اجازه بدی ازت سواستفاده کنه؟؟ 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!