2777
2789

یه مدته که به خاطر یه سری رفتاراش از چشمم افتاده 

بیخیاله بیتوجهه 

از بیرون همه میگن مرد خوبیه ولی من ازش خسته ام اون زندگی که دلم میخواست و توانشو داشت برام تهیه نکرد . همیشه مجبورم باقناعت زندگی کنم در ثورتی که بهترین موقعیت های شغلی براش پیش اومد عقل معاش نداره 

دلم میخواد یه خیانتی کاری بکنه بتونم ازش جدابشم نه خودشو دوست دارم نه خونوادشو 

دوست دارم برم تنهایی زتدگی کنم 

یه بچه دارم 

نگران آیندشم میگم میشه بچه ی طلاق 

آسیب میبینه 

ولی من دارم تموم میشم 

میدونم شاید مسخره باشه ولی چرا آدم باید به خاطر یه انتخاب اشتباه سالها عذاب بکشه 

اصلا از اینکه بعد من ازدواج کنه ناراحت نمیشم . 

دوست دارم همه چیو ببخشم فقط برم ازش دوربشم 

خیلی کارها کرده که نمیتونم اینجا بنویسم خیانت نبوده ولی .... کسی مثل من بوده یانه 

فکر میکنید دارم اشتباه می کنم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل از هر اقدامی با یه مشاور ماهر مشورت کن

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
مشاوره رفتی؟

رشتم روانشناسیه 

همیشه مشاورارو مسخره میکنه بلرها باخودش صحبت کردم میگه من همینم که هستم نمیتونم بیشر کار کنم بیشتر پول دربیارم کل درآمدش ماهی ده تومنه من اگه کار نکنم همیشه لنگه پوله تمام هزینه هارو من میدم اون فقط قسط هایی رو میده که به خاطر بدهیاش دلشته اگه بدونی چند بار کارشروع کرده تمام دارو ندارمو از دست داده تمام طلاهامو فروختم یه بار رفت از بانه جنس آورد همه رو کادو داد اینو اون ووو....

زندگی بعد طلاق گل و بلبل نیست شما چقد تلاش کردی ب خاسته‌هات برسی

من تمام تلاشمو کردم دوجا کار میکنم پیر شدم . خسته ام همش بعد باید بدهیای آقا رو بدم . گفتم نمیتونم همه رو تعریف کنم . 

رشتم روانشناسیه  همیشه مشاورارو مسخره میکنه بلرها باخودش صحبت کردم میگه من همینم که هستم نمیتو ...

اووو شمام ک عین ماعوام ساده ای. 

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و دذهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه