2777
2789
عنوان

ببچاره شدیم از ساس کمک کنید

1417 بازدید | 16 پست

از پارسال متوجه شدم خونمون ساس داره ولی فقط من حساس بودم و هرچی به خانوادم گفتم گوش نکردن سم پاشی کنیم الان یک سال گذشته و انواع سم ها رو سرسری زدن و فقط ساسا مقاوم شدن . دوستانی که با این موجودات خون خوار مبارزه کردن و موفق شدن لطفا خواهرشونو راهنمایی کنن😭

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سم فقط کامن  بزن و ببین چکار میکنه

چندماه پیش یه سم خریدم اصلا مثل شیشه عطربود اسمم نداشت صدتومنم شد ولی اصلافایده نداشت خدا ذلیل کنه فروشنده را تااینجادیدم سم کامن خوبه دیگه امشب خریدم

حق باشماست
وای نگو که منم یکساله درگیرم😪😷🤮همین امشب سم کامن گرفتم ۷۵تومن وحسابی زدم به چوبهای تختم پارسال ب ...

عزیزم اون تخت و تشک بندازین منبعش باید بندازین ما تختارو انداختیم رفتن تو مبل لونه کردن انگار 

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

میگن ازکثیفیه ولی بخدا من کثیفم نیستم

نه از کثیفی نیست ممکنه یه وسیله آلوده به ساس خریده باشین یا مهموناتون با خودشون آورده باشن ما رو فامیلای خرمون بدبخت کردن

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

کامن هیج اثری نداره عزیزم

گلم من یه سم رو یه بار تموم می کنم بزن در خونشون روی خودش والا من جنوب زندگی می کنم هزار پا و عقرب و مورچه زیاده  از وقتی کامن می زنم هیچی هیچی پیدا نمیشه

گلم من یه سم رو یه بار تموم می کنم بزن در خونشون روی خودش والا من جنوب زندگی می کنم هزار پا و عقرب و ...

ما چند مدل سم زدیم با دستگاه ولی فقط کمتر میشن 

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘