2777
2789
عنوان

عشق واقعی+عکس🖼✨❤️

507 بازدید | 10 پست

نشون دادن عشق و علاقه صرفا برای دوران نامزدی نیست:)

اونی که یاد داشته باشه تو متاهلی هم عین دوران نامزدی باشه برنده ست…

مثلا میشه تو نبودش گوشی رو برنداشت و یه چیز قشنگ عاشقونه ساخت یا یه فضای ناب یا یچیزی که هردوتاشون ذوقشو دارن مثلا یه کیک خامه ای ساده و…

امشب تصمیم گرفتم 35 دلیل برای اینکه دوسش دارم رو تقدیمش کنم ؛ با اینکار خیلی چیزا یادتون میاد و بخاطرش لبخند میزنید و هردوتون متقابلا حس خوبی میگیرید🥲🤌🏻❤️

چیزی که ساختم اینه: 

-

-و متنش:

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

همسرته؟

بله عقدیم . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایدار باشید قشنگم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

پایدار باشید قشنگم

مرسی ازت عزیزدلم😍ان شاالله:) 

چ قشنگ💞🤌 پایدار:) یاد فیلمااا افتادم 

قربونت عزیزم ان شاالله خدا بخواد به پای هم پیر شیم :) ❤️

واقعا ؟ مگه تو فیلما چجوریه قشنگم؟

قربونت عزیزم ان شاالله خدا بخواد به پای هم پیر شیم :) ❤️ واقعا ؟ مگه تو فیلما چجوریه قشنگم؟

انشالله🌻

از این چیزای خوشگل  ک ساختی درس میکنن رمانتیکه.

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
انشالله🌻 از این چیزای خوشگل  ک ساختی درس میکنن رمانتیکه.

اوهوم :) 

زندگی همینه عزیزم عشق بورزی عشق تحویل میگیری محبت کنی محبت تحویل میگیری بحث کنی بحث تجویل میگیری و بد باشی بدی رو باید تحمل کنی بستگی ب خود آدم داره :) 

هر چقدرم دو نفر همو دوست داشته باشن ولی همش دعوا کنن و بدباشن ی جای کار میلنگه ؛ من خودم کلا خیلی اینکارارو دوست دارم و بارها ب یه جور مختلف امتحانش کردم و خر دفعه هر دومون ذوق زده میشدیم و در عوض زحمت و کمی سختیش عشق و محبت کادوی من بوده❤️

اوهوم :)  زندگی همینه عزیزم عشق بورزی عشق تحویل میگیری محبت کنی محبت تحویل میگیری بحث کنی بحث ...

درسته راس میگی، امیدوارم  منم آینده همچین چیزی تجربه کنم 🤌

خوشم اومد از این خلاقیتت هر چن کوچیک ولی این نشانه عشق اهمیت دادنه  خیلی ارزش داره

پس میتونیم بگیم همسرت خوشبخت ترینه ک دختری مث تو وارد زندگیش شده

قدر همو بدونید خوشبخت باشین ب پای هم پیر شین💞

ی سوال هر چن شخصی دوس نداشتی ج نده🙃 شما سنتی ازدواج کردین یا از قبل آشنایی داشتی 

میخام بدونم ت ازدواج سنتی میشه عشق بوجود بیاد بعد نامزدی واس این میپرسم

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
درسته راس میگی، امیدوارم  منم آینده همچین چیزی تجربه کنم 🤌  خوشم اومد از این خلاقیتت هر ...

ان شاالله یه حس فراتر از عشق رو تجربه کنی 🫂

کلا ادمی ام که دوست دارم چیزای جدیدترو کنار هم تجربه کنیم مثلا زمانی که خونه نباشه گوشی برنمیدارم اصلا یچیز بی معناست برام ب کارام میرسم و سعی میکنم مثلا یچیز جدیدی درست کنم حالا چه خوردنی چه دیدنی چ دوختنی هر چی باشه…و اینجوری هردوتامونو خوشحال میکنم هر چیزی که مربوط ب عشق باشه قشنگه ؛ تنها استفاده ی من از گوشی 1 و نیم تا 2 ساعته اونم اخر شبا در طول روز فقط برای زنگ زدن و پیام دادن همسرم بر میدارم اگه بیرون باشه همین . 

و خب اینم اضافه کنیم بهتره منم خوشبخت ترین دختر دنیام که اونو دارم :)

ما فامیل بودیم عزیزم ومن ب یه مشکل کوچیک برخورده بودم و ب هیچکس اعتماد نداشتم برادرهم نداشتم خواهرمم دهن لغو بود بعد د‌ر اون زمان فقط ب همسرم اعتماد داشتم چون پسر خوبی بود باهاش حرف زدم و شروع حرف زدنمون شد تا یکسال باهم حرف میزدیم مثل دوتا دوست معمولی ولی فراتر از این نه کم کم حسم تغییر کرد و حس میکردم دارم دل میبازم هر چند تلاش کردم اما راهی که رفته بودم نتونستم برگردم فقط سر نمازم گفتم خدایا اگه تو قسمت منه و بر صلاح منه این حس قشنگ و پاک رو بیشتر کن اما اگر نه از این لحظه ببعد مهرشو از دلم بردار اما نشد…اونم انگاری دل باخته بود اما چیزی ب هم نگفتیم یروز نمیتونستم باهاش حرف نزنم یه شب پدرشو فرستادبرای خواستگاری فهمیدم که اونم دل باخته و دیگه اینجوری بود که قسمتمون باهم شد . سنتی فقط خیلی موارد کم پیش میاد عاشق شن مهم اینه دونفر ب هم تشبسه داشته باشن .