2777
2789
عنوان

خدایی از کجا رل خوب پیدا میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 48 پست
نه دیگه بالا18سالم و خانوادم اصرار دارن با خاستگارای سنتیم اشنا شم میخوام خودم زودتر قضیه رو اوکی کن ...

اخه تو نمیتونی به این زودی هم یکی رو پیدا کنی که باب میلیت باشه هم قصد ازدواج داشته باشه خیلی سخته 

ارزوی من خوشحالی توست!تویی که اینجا هستی و تویی که این متن را میخوانی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجازی ن همشهری میخوام

یه کاربره هست من میشناسمش میگه که ملاکاتونو بدید من براتون طبق ملاک شما پیدا کنم میخوای بهت بدم؟ البته نمیدونم چه جوری باید ادرس دقیق کاربریشو اوکی کنم

اخه تو نمیتونی به این زودی هم یکی رو پیدا کنی که باب میلیت باشه هم قصد ازدواج داشته باشه خیلی سخته&n ...

زودم نباشه مهم نیس نمیخوام مجبور شم راضی شم برا سنتی ولی تهش معلوم باشه 

بنظر من وقتی رهاش کنی و نخوایش جذبت میشه من وقتی تصمیم گرفتم باهیچچ پسری اشنا نشم یه کیسایی واسم جور شدن خودشونو جر داده بودن تا باهاشون رل بزنم راضی نمیشدم حالاااا کافیهههه خودم بخوام اصلااا کسی پیدا نمیشه

بنظر من وقتی رهاش کنی و نخوایش جذبت میشه من وقتی تصمیم گرفتم باهیچچ پسری اشنا نشم یه کیسایی واسم جور ...

وای دقیقاااااا خودت که بخوای هم کیسای داغون😂