2777
2789

آره خوبه 

برای خانه سالمندان و پرستاری از سالمند ها 

ولی کار سختی هست 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

نمیدونم مدرک فنی حرفه ای قبول میکنن یا نه ولی اگه قبول کنن و بگن شما اونجا باید نگه داری از سالمند انجام بدید برای اقامت انجام میدید؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت اره هست باید علاقه داشته باشی 🗿🤝 ممنون 🌻🥲🤍

موفق باشید 🌹

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
به عنوان شغل دوم اره 🚶‍♀️

خیلی خوبه🥺 من روحیه نگه داری از بیمار و سالمند اصلا ندارم حتی برای یک ساعت 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چطوری باید برم؟ 🗿 میشه راهنمایی کنید 🌚 چون تا حالا تجربه ای نداشتم 

از طریق بهزیستی های اطرافت یا آگهی ها

ولی بهزیستی بهتر جوابه

یکم ناله کن نگو برا مهاجرت میخوام

بگو نیاز دارم به کار

صددرصد میفرستنت یه مرکز نگهداری از سالمندان

برای مادریاری 

حداقل تجربه کسب کن بعد اقدام کن