2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

67 بازدید | 8 پست

بچه ها ۱۲ روز از خوردن قرص اورژانسیم میگذره رابطه محافظت نشده داشتم سریعا مصرف کردم

الان زیر دلم خیلییی درد میکنه مث درد پریودی ولی الان تازه تخمک گذاریمه ترشحاتم سفیده

پریود میشم؟؟؟؟

من با اورژانسی باردار شدم 

بعد مصرف قرص  پریود نشدم 

یک هفته از موعود پریودم که گذشت بی بی چک زدم باردار بودم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اورژانسی باردار شدم   بعد مصرف قرص  پریود نشدم  یک هفته از موعود پریودم ...

ینی دیر مصرف کردید؟ چون من یکساعت بعد رابطه خوردم

و اینکه پنج روزه تازه پریودم تموم شده بودش تخمک گذاریم نبود اون موقع

ینی دیر مصرف کردید؟ چون من یکساعت بعد رابطه خوردم و اینکه پنج روزه تازه پریودم تموم شده بودش تخمک گ ...

۹ ساعت بعد خوردم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن