2777
2789

ازتون خواهش میکنم گول تبلیغات هیچ بلاگر بازیگر و…رو نخورید همش بازی

به تبلیغ یکی از بلاگر ها خریداری کردم‌ در عرض ۱۵روز صورتم چاق شد بدنم هم همینطور ولی به چی قیمتی؟

Ibs گرفتم سندروم روده تحریک پذیر به اسم چیز عجیبی نیست اما در واقعیت کاری باهات میکنه کارستون یک ماه هرشب زیر سرم بودم بوی غذا میخورد حالت تهوع میگرفتم غذا اصلا نتونستم بخورم روده درد وحشتناک که فقط میخواستم هرچه زودتر بمیرم چون دیگه توان درد نداشتم 

بعد کلی پرهیز غذایی کلی هزینه دکتر بیمارستان دارو که نگم براتون متوجه شدم بخاطر گندم و مواد داغونی که داخلش افزوده کردن و ما واقعا نمیدونیم چی هست این بلا ها سرن اومد و روده هام داغون شده جوری که امروز یک قاشق سمنو خوردم از دردش مردم

خدابهتون سلامتی بده،من نه تبلیغ می کنم نه مصرف اما به ندرت پیش میاد این مشکل تا حالا نشنیدم همچین چیزی

نمیگم دروغ میگی منظورم اینه مورد شما استثنا هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گفتی منم میخواستم پودرشو تهیه کنن البته برندشو نمیشناختم

جوانه گندم بخر هر برندی هر روز بخور صورتت پر میشه اما متاسفانه بدن هم چاق میشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خدابهتون سلامتی بده،من نه تبلیغ می کنم نه مصرف اما به ندرت پیش میاد این مشکل تا حالا نشنیدم همچین چی ...

من از دکترم پرسیدم ایشون گفتن گندم خیلی زیاد سیستم گوارش رو داغون میکنه انگار رسوب میکنه

بیز و کارمنداش ی مشت دلالن

شبکه هرمی که درگیر توهمن

و‌بقیه رو بدبخت میکنن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

وای من چند روز بود میخوردم بعدش سرگیجه و حالت تهوع میگرفتم خونمون دور سرم میچرخید

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
بیز و کارمنداش ی مشت دلالن شبکه هرمی که درگیر توهمن و‌بقیه رو بدبخت میکنن

من دو نفرو رو میشناسم تو این برندن اونا بخش ارایشی هستن لاکچری کویین خیلی راضین،منم شنیدم به درد نخوره الله اعلم

من از دکترم پرسیدم ایشون گفتن گندم خیلی زیاد سیستم گوارش رو داغون میکنه انگار رسوب میکنه

عه نمی دونستم من خودم جوانه گندم میخوردم برای تپلی صورت اما از عطاری خریدم بدنمم چاق شد دروغ میگن بدن چاق نمیشه میشه

من دو نفرو رو میشناسم تو این برندن اونا بخش ارایشی هستن لاکچری کویین خیلی راضین،منم شنیدم به درد نخو ...

کلا فکر دلالی اصلا سواد ندارن  اگه اعتماد کنی بدبخت میشی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.