2821
2789

سلام به همه مامان های گل .لطفا هر کسی تجربه ایی داره که باعث تسریع و کم شدن تایم روند زایمان طبعیی میشه رو به اشتراک بزاره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط وفقط پیاده روی وورزش های مخصوص 

انرژیتونوبذاریدروی زورزدن ،نه جیغ زدن 

کیسه آب گرم ودستگاه ویبره که زایشگاه دارن هم کمک کنندس 

روش های بدون دردوکم دردهم هست مثل اپیدورال یاگازخنده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دراز نکش اصلا روی تخت به حالت سجده باش

من درد اصلی برام دوساعت بیشتر طول نمیکشید با این روش

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

خوردن جوشانده  گل گاو زبان هم از هفته ۳۷ شنیدم

نه نخورخطرناکه 

ممکنه بچه پی پی کنه ومتوجه نشی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
شنیدم پله نوردی خوبه ولی نمیدونم از چه هفته ایی شروع کنیم بهتره؟و چه تایمی طول بکشه

زانو کمرو داغون میکنه نکن اینکارو

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

چه باحال خدا کنه اجازه بدن کادر بیمارستان

خودشون توصیه میکنن کسی گوش نمیده😂😂

پیاده روی روزی نیم ساعت رو ماما گفت از هفته ۳۷ پله هم شنیدم کمک میکنه برای تسریع و کم شدن تایم زایم ...

پیاده روی برو

پله رو از کسی که دیسک کمرو زانو درد داره گوش بگیرو نرو

[QUOTE=333262907]فقط وفقط پیاده روی وورزش های مخصوص  انرژیتونوبذاریدروی زورزدن ،نه جیغ زدن  کیسه آب گرم و ...[/QUOTE

زایمان با گاز خنده!

فکر نمیکردم تو ایران وجود داشته باشه!

اینم روش جالبیه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
[QUOTE=333262907]فقط وفقط پیاده روی وورزش های مخصوص  انرژیتونوبذاریدروی زورزدن ،نه جیغ زدن &nbs ...

چرا گاز هس من زایمان اول و دوم استفاده کردم .البته که خیلی برام موثر نبود.تنفس درست خیلی کمک می‌کرد