2777
2789

زوده 

بذار ۸ هفته برو

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته هشتم هستم هنوز سونوی قلب نرفتم دکتر گفت ۱۵ فروردین بیا، اصلا میخوام تا سونو ان تی نرم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من پنج هفته و شش روز بودم رفتم گفت ضربان داره قلبش . 

معمولا هشت هفته میرن که خیالشون راحت باشه کامل تشکیل شده باشه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

نه رفتم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من هفته هشتم هستم هنوز سونوی قلب نرفتم دکتر گفت ۱۵ فروردین بیا، اصلا میخوام تا سونو ان تی نرم

چجوری میتونی طاقت بیاری من فقط دلم میخواد زودتر برم از سالم بودن بچم مطمئن بشم

چجوری میتونی طاقت بیاری من فقط دلم میخواد زودتر برم از سالم بودن بچم مطمئن بشم

حس میکنم قلبش تشکیل شده نمیدونم آرومه دلم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خداروشکر انشالله که همینطور باشه عزیزم 

قربونت ان شالله برای شما هم صحیح و سالم باشه