2777
2789

سلام چند ماه پیش تو روبیکا از کانالی لباس سفارش دادم و به دستم نرسید بعد پیگیری متوجه شدم طرف کلاهبر❌دار هست و اهل شهرستان سردشت و کلا شغلش اینه فک کنید روزانه از پنجاه نفر دویست هزار تومان بگیره چقدر زیاد میشه و کسی هم پیگیری نمیکنه اگر شما هم همچین اتفاقی واستون افتاده کامنت بزارید و بگید به نام کی واریز کردین من به نام عاطفه کلانتری واریز کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند زدی؟پیگیری نکردی

۳۰۰ و خرده دقیق یادم نیس نه 

ولی زنداییم ۶۰۰و خرده ای واریز کرده بود اونقدر التماسش کرد تو رو خدا برگردون مستجریم و فلان پول اونا رو برگردوند ولی پول پول منو نه بلاگم کرد 

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 

من از اینستا بهم کلاه برداری شد رفتم شکایت کردم حسابش بسته شد اما نمیدونم چطوربسته شد خودش بهم زنگ زد التماس کرد برو شکاییتو پس بگیر من دانشجوهستم شهریه دانشگام داخل حسابمه  پولمو برگردوند اما من واقعا نفهمیدم چطور حسابشو مسدود کردن 

اخه شنیدم گفتن با یک نفر حساب مسدود نمیشه 

سلام شما گفته بودین تو روبیکا ازتون کلاهبرداری شده بود قبلاً میتونید کسی که برایش واریز کردین مشخصاتش رو بگین چون من این بلا سرم اومد پیگیری کردم و الان تونستم تمام پولم باخسارت بگیرم بگین شاید همون بود پول شمام برگشت من به نام عاطفه کلانتری و لیلا وزارتی و کریم رشیدی 

کریم رشیدی کثافت بود ک ب حسابش پول واریز کردم

سلام شما گفته بودین تو روبیکا ازتون کلاهبرداری شده بود قبلاً میتونید کسی که برایش واریز کردین مشخصاتش رو بگین چون من این بلا سرم اومد پیگیری کردم و الان تونستم تمام پولم باخسارت بگیرم بگین شاید همون بود پول شمام برگشت واریزی من به نام عاطفه کلانتری و کریم رشیدی و لیلا وزارتی