2777
2789
عنوان

دیگه بچه نمیخواد😍

1002 بازدید | 21 پست

ما تقریبا۲۰ سال اختلاف سن داریم

ایشون ۴۱ و من ۲۳، و یه طلاق هم داشتن 

دوساله که باهمیم و این مرد از هر لحاظ فوق العاده س

توی برخوردش با من مصداق جمله پیامبره که فرمودن زن ریحانه س...

من همون اوایل بهش گفتم که بچه نمیخوام و به هیچ عنوان توقع نداشته باشه روزی بچه داشته باشیم

الان میگم باقیشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم همیشه میگفت من بچه دوست دارم اما تورو بیشتر دوست دارم، یا میگفت هرچی تو بخوای چون خواست من مهم نیست، امادگی مادره که مهمه 

ولی دیروز که بیرون بودیم باهم ، بهم گفت من خیلی خوشبختم که مزه عاشقی رو با تو فهمیدم، من دیگه هیچ آرزویی توی این دنیا با داشتن تو ندارم و اگه همین الان بمیرم به تمام چیزی که از زندگی میخواستم کنار تو رسیدم

بعد یکم مکث کرد و گفت من توی زندگیم به هرحسی که میخواستم با تو رسیدم و بزرگترین حسرت عمرم این بود که حس پدر شدن رو تجربه نکردم، اما حالا این حسرت رو هم ندارم، حتی این کمبود رو هم حس نمیکنم، با تو من کامل ترین شدم

اخه واقا چرا شمام جدا شدی قبلا? اگ واقن انق خوب بود چرا باید جدا میشد?

نه من جدا نشدم 

مگه هرکس جدا میشه بده؟ 

با همسر سابقش نتونستن ادامه بدن، میدونم مشکل از ایشون نبوده، حتی اگه بخوام میتونم با همسر سابقش صحبت کنم 

شوگر ددی؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

اگر تو مرحله آشنایی هستی بدون که داره سرتو شیره میماله خیلی چرب زبونه 

این مرد اگر عاقل بود سراغ یکی دور و بر سن خودش میشگت ...

الان  بهت میگه زن ریحانه ولی بعدا خونت تو پیمانست و میزنه زیر قول و قراراش