2777
2789

اصلا گوشت یا مرغ نخوری اصلا بدتر میشه سعیکن فقط عدس پخته بخوری زود خوب میشه 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص و پماد داره وهم‌اینکه قرص ضد خارش ،،تا یک هفته هم حمام نرو تشدید میشه 

داروها خیلی کمکت می‌کنه 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
قرص و پماد داره وهم‌اینکه قرص ضد خارش ،،تا یک هفته هم حمام نرو تشدید میشه  داروها خیلی کمکت می ...

مرسی گلم وبی رفتم دکتر گفت حتما برو حموی فقط بدون لیف قرص و پماد هم دارم

مرسی گلم وبی رفتم دکتر گفت حتما برو حموی فقط بدون لیف قرص و پماد هم دارم

وای نه اشتباه گفته آب به بدنت بخوره بیشتر پخش میشه ،،هر چی آب نخوره بهش زودتر خشک‌میشه من پسرم پارسال گرفت 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
وای نه اشتباه گفته آب به بدنت بخوره بیشتر پخش میشه ،،هر چی آب نخوره بهش زودتر خشک‌میشه من پسرم پارسا ...

آخه نو گوگل هم همه جا گفته بودن حتما برین حموم

آخه نو گوگل هم همه جا گفته بودن حتما برین حموم

نمی‌دونم چی بگم شاید هم خوب باشه ،،،چقدر بدنت آبله ریخته اگر کم باشه با حمام رفتن باعث میشه کل بدنتو‌بگیره چون  آب پخشش میکنه‌و هم اینکه رطوبت باعث دیر خشک‌شدنشون میشه ،،،پارسال دکتر پسرم گفت بعد از یک هفته بره تعجب میکنم الان  اولین باره همچین چیزی می‌شنوم اگر دکتری که رفتی عالیه به دستورش عمل کن همون کارایی که گفته انجام بده