2777
2789

سلام نمی‌دونم چرا بعضی آدما آنقدر بی صفت و بی ذاتن اون زمان سنم کم بود ادعای عاشقی کرد منم باوجودیکه خواستگارا و موقعیت‌های بهتری داشتم اما حرف گوش دلم کردم گفتم این مرد خیلی عاشقمه عشق مهمتر از پول و هرچیزیه...اما ازدواج ک کردیم سختیای مالی داشتیم اما هیچوقت دم نزدم چون دوسش داشتم چون گفتم بعد از سختی آسونیه پنج‌سال یه مسافرت آرزوش ب دلم‌ موند یه گردش دونفره هیچوقت نرفتیم همش دوستاش همراهمون بودن منم برا اینکه اوقاتمون تلخ نشه اعتراضی نمی‌کردم هیچ پولی هیچوقت نمی‌موند برا من...همش می‌گفت ندارم قرض دارم...خلاصه که بچه دار شدیم زندگیمون رو به آسون شدن بود آقا خیانت کرد و پیله شد با بچه کوچیک جدا شیم...جدا شدیم با بچه ۴ماهه ب من رحم نکرد همونی ک‌همش می‌گفت تو زن صبور و همراهی بودی یه روزی دنیا رو ب پات میریزم دو ساله گذشته اما هیچ تقاصی پس نداد...

یاد حرفش میوفته که آخریا بهم گفت از متاهلی پشیمونم از بچه دار شدن الان میخواد بره خواستگاری اون دختره هرروزم گردش و مسافرتن...

آخه این چه عدالتیه خدا سختیا رو من بکشم خوشیاش برا یکی دیگه...

ازش متنفرم هیچ حسی بهش ندارم اما خب سخته بدونی عمر و جوونیت رفت و یکی سواستفاده کرده ازت سخته بچه بی پدر بزرگ کردن وگرنه بره بمیره مردک آشغال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پیگیرش هستی اون زندگی دیگه تموم شده به فکر آینده ت باش

چون یه بچه ازش داره و مسولیت های بچه اسی رو به یاد اون عوضی میندازه که کجاست کدوم گوریه چه غلطی میکنه من تنها دارم بچه بزرگ میکنم 

خودت بلد نبودی شوهرتو تو مشت بگیری هنوزم بلد نیستی هیچی داری میگی میخواستم اوقات تلخی نشه چیزی نگف ...

اوایل حرف حرفه من بود اما آخر سر همینا رو کرد بهونه برا طلاق می‌گفت تو اوایل زندگی همش خواستی ریاست و زن سالاری کنی غرور برام نذاشتی 

گاهی وقتا کوتاه بیای نابود میشی باید ی جا ب خودت بیای 

اون زندگی ک تموم شد و رفت دیگ حسرتشو نخور 

ب این فکر کن ک اگ بعدها قراره زندگی جدیدی تشکیل بدی چطور رفتار کنی

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بزرگترین اشتباه خانمهای ایراتی لینه که فک میکنیم با کم توقعی و قانع بودن و فداکاری برا شوهرخیلی همسر نمونه ای هستیم و شوهرمون از داشتن همچین زنی کیف میکنه و قدردان میشه

اما درواقع یادش میدیم که من اونقدراهم با ارزش نیستم و تو از من بهتری که اتقدر دست زیرو میگیرم

خیالت راحت تو هرجوور باشی من و داری

او در بر و ایام به کام است...
چون یه بچه ازش داره و مسولیت های بچه اسی رو به یاد اون عوضی میندازه که کجاست کدوم گوریه چه غلطی میکن ...

دقیقا...هروقت بهش میگم بیا دنبال بچه ....میگه نیستم خارج از شهرم مسافرتم سرکارم همش نیست 😓

درس بخون وکار کن اونقدر پیشرفت کن که حسرت زندگی تورو بخوره،حیف تو که این مرد قدرتو ندونست ،خدایی نباید به مردا زیاد دل سوزوند چون فکر می کنن ببین من کیم که این بامن می سازه ،پس لیاقت من بالاتره ومتاسفانه خیانت می کنن،ما زنا خودمون باید اونقدر پیشرفت کنیم که مردا جوگیر نشن که سرن،پس به خودت قول بده پیشرفت کنی و یه هنر یادبگیر

«اللهم عجل لولیک الفرج»
چون یه بچه ازش داره و مسولیت های بچه اسی رو به یاد اون عوضی میندازه که کجاست کدوم گوریه چه غلطی میکن ...

منم الان اگه بچه پیشم نبود مثل یه دختر مجرد و بی مسئولیت بودم اما الان من وظیفم دوبرابر شده هم شدم مرد خونه هم‌زن هم پدر هم مادر....اما اون شد یه مرد مجردی که چند سال قبل هیچی نداشت حتی کار .‌‌‌‌تحصیلات اما الان سرکار و ب لطف من دانشجو😓