2777
2789
عنوان

خیلی حس تنهایی می کنم

64 بازدید | 9 پست

من تو خونه م بیشتر خونه مامانم پله داره سرویکسم کم بود نمیتونم برم بیام. کسی نمیاد پیشم...نه کسی خبر می گیره ازم..خودمم و خودم...تا به مامانم زنگ نزنم اونم زنگ نمیزنه هرروز خودم خبرشو میگیرم...خیلی نمیاد پیشم...دلم خیلی گرفته مخصوصا الان که عیده. چیکار کنم به نظرتون یکم ازین هوا دربیام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی فکری تک نفره بخر انجام بده خیلی باحاله.. ذهنت و درگیر می کنه یه آدم دیگه می شی اصا

کجا داره ؟؟؟ اسم بازی چیه من برم بخرم امروز

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
بازم خداروشکر کن مادرت درقید حیاته خودتم بارداری من پدرمادرم مردن بچه هم ندارم 

مت خیلی سخت باردار شدم. مامانمم می‌دونه. کلی مشکل داشتم استراحت مطلق باید می بودم ولی خودم کارامو می کردم هیچ کسو نداشتم...

کجا داره ؟؟؟ اسم بازی چیه من برم بخرم امروز

والله من از دی.جی کالا سفارش می دم ولی حالا اگه می خوای حضوری باشه اسمایی که بت می گم و به فروشنده های وسایل بازی بگو ببین دارن یا نه..

1. پرونده ی تور جهانی پرفسور ریچارد

2. میکرو ماکرو 1 و 2 و 3

3. کلان شهر

4. دخمه ی مردگان

5. پرونده های شرلوک ( 6 تا سری داره )

اینا رو تکی می شه بازی کرد چند نفره هم می شه؛ ولی پیشنهاد من تکیه.