2777
2789

سلام دوستان

پسرم پایه دهم هست 

خیلی وقته تقریبا از پایه هفتم من شک داشتم که وسواس مطالعاتی داره ، اما یکی دو تا مشاور بهم گفتند نه فقط دقیق میخونه و وسواس نیست

خلاصه دیگه پیگیری نکردیم تا الان که به مشکل جدی خورده، چون حجم درسهاشون خیلی زیاد شده

مشاور میخوام وقت بگیرم اما گفتم اینجا از دوستان بپرسم کسی تجربه یا توصیه خاصی داره

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

عزیزم من خودمم مطالعه وسواسی داشتم ببینید بار اول که خوندن بار دوم هم از حفظ بگن دیدن لنگن بار سوم هم بگن اینو مشاورم به من گفتن و اینکه زمان تعیین کنند برا خودشون مثلا تو نیم ساعت سه صفحه میخونم اگه تموم کردن مثال میگم ده دیقه جایزه داشته باشن نکردن برا خودشون یه تنبیه در نظر بگیرن

چه رشته ای هستن؟

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا داشتم.حتی ارشد که میخوندم با یه بچه سه ساله شعل و همسر.یک مطلب را میخوندم بعد از اول تکرار میکردم و چندین بار همونو میخوندم باید طوری تکرار میکردم که واو جانمونه بعد میدادم به همسرم که بپرس عین کلاس اولی ها.من سریع میخوندم ولی یک مطلب را ۵بار میخوندم

سلام من این مشکل دارم و از بعد تایمی که تو زندگی بهم استرس وارد شد اینجوری شدم،همین الآنم آزمون دبیری دارم و تمام مطالب مونده من همش چیزایی که خوندم مرور میکنم ،ببین من برای درمان اقدام نکردم ولی باید خودش برنامه بریزه یا شما نظارت داشته باشی که پسرم امروز بیست صفحه ریاضی بخون و باید بیست صفحه تموم شده باشه اینجوری یکم آدم سرعتش بهتر میشه ،یا بهش بگو تصور کن سه روز دیگه امتحان داری بجای سی روز دیگه،خب چیکار می‌کنی یه دور همه رو با دور تند بخون و اصلا نمی‌خواد بمونی روزنامه ای بخون،یه دور تند خوانی هم بود تو تلگرام داشتم پیغام برام بذارین اگر پیداش کردم براتون می‌فرستم البته خودم فرصت نکردم ببینمش

من تا کلاس یازدهم وسواس داشتم 

مثلاً واسه امتحان زیست دو هفته میخوندم 

ساعتی یک صفحه⁦🤦🏻‍♀️⁩

ولی وقتی رفتم دوازدهم، رفتم قلمچی مشاورم واسم برنامه می‌ریخت ، یواش یواش سرعتمو زیاد کرد منم دیگه مجبور شدم سریع بخونم اما دقیق و با تمرکز بالا 

میگن اگه بلند بلند بخونی سرعت کم میشه اما من بلند بلند میخونم و دقیق یاد میگیرم 

دیگه مفهوم و عمق درس ها رو یاد میگیرم و نیازی نیست حفظ کنم ، با سرعت ۱۵ صفحه در ساعت پیش میرم 

الآنم که دانشگاه هستم چون فرجه خیلی کمه مجبورم خیلی تند بخونم

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

سلام من این مشکل دارم و از بعد تایمی که تو زندگی بهم استرس وارد شد اینجوری شدم،همین الآنم آزمون دبیر ...

فقط اینکه اگر قراره بچتون تحصیلشو ادامه بده حتما حتما برای حل این مشکلش اقدام کنید چون وحشتناک ادمو عذاب میده 

وسواس مطالعاتی یعنی زیاد میخونه یا نه فکر می‌کنه بلد نیست و استرس میگیره و چند بار دیگه میخونه؟

کند میخونه

پیشرفت نداره روند درس خوندنش

تموم نمیکنه معمولا مباحث رو

من تقریبا داشتم.حتی ارشد که میخوندم با یه بچه سه ساله شعل و همسر.یک مطلب را میخوندم بعد از اول تکرار ...

مشکلی براتون پیش نیومد با این روند درس خوندن؟

سلام من این مشکل دارم و از بعد تایمی که تو زندگی بهم استرس وارد شد اینجوری شدم،همین الآنم آزمون دبیر ...

ممنونم

خودش برنامه ریزی میکنه نمیرسه، من براش برنامه ریزی میکنم بازم نمیرسه، حتی دو تا مشاور تحصیلی هم تا به حال داشته اونا براش برنامه ریزی کردن اما بازم موفق به انجام حتی 50 درصد برنامه هاشون هم نمیشه

دوره تندخوانی سه سال پیش رفت اما اصلا خوشش نیومد و باهاش حال نکرد

کتاب غیردرسی رو سریع و زود میخونه اما روی مباحث درسیش وسواس داره