2777
2789
ولی خب چ جوری شروع کنم

خودت را شل بگیر

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش گوشم صدای زنگ میاد:) ولی خو طبعیه دارم با عوارض واکسن زندگیمو میگذرونم 

اونروز یه خانمی با بچش اومده بودن خانه بازی 

یهو افتاد مثل تشنج بعد که حالش خوب شد گفت من بعد واکسن اینجوری شدم 

ولی ربطی نداشت خودش اضطراب شدید داشت 

خیلی وقته منتظریم همه چی درست شه 😅😅 

ولی امید واهی هستش اگه یه کار درستدبشهدیهوجا دیگهوخراب میشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
اونروز یه خانمی با بچش اومده بودن خانه بازی  یهو افتاد مثل تشنج بعد که حالش خوب شد گفت من بعد ...

اره کاش همش اضطراب بود من دیگه مطمئنم واکسن سم بوده ک زدم میخوای برات مدرک میارم🙂👍🏽

بلی  آب قطعه امروز مهمون دارم

کنسل کن مهمونی را بگو افتابه نداریم 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
کنسل کن مهمونی را بگو افتابه نداریم 

واقعا بدونه اب سخته اگه ناراحت نمیشن کنسل کن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
واقعا بدونه اب سخته اگه ناراحت نمیشن کنسل کن

زود پیام بده روزه خواری نکنند