سلام دوستان دیشب توی مهمونی بودیم که دیدم پسر یکی اقوام آبله مرغون گرفته ( از روز یک فروردین آبله مرغون گرفته ) و دیشب چند ساعتی توی یه خونه بودیم همش میترسم پسرم ازش گرفته باشه از 5 و خرده ای صبح بیدار شدم و از استرس خوابم نمیبره ، چیکار کنم
میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانمی چرا استرس بچه شما اگ الا بگیرع خیلی راحترع تا ب سن بالا تر .درضمن الان فصل آبله مرغون هست تا خرداد .بقول مادرا الان بگیرع سبک میگیره فقط ی هفته مراقبت میخاد
نه این تفکر اشتباه هست. ی سرچ کنین کسایی که ابله مرغون میگیرند در دوران بزرگسالی و پیری در اثر استرس زونا میگیرن. کسایی که نگرفتن برا بار اول ابله مرغون میگیرن. البته که من خودم بچگیم ابله مرغون گرفتم
برادر من اینقدر رعایت کرد کنار دختر برادرم نمیرف ک نگیرد ولی من بچمو کنارش خابوندم گفتم باهاش بازی کنن بگیرع در آخر نگرف ولی برادرم گرفت خیلی سخت چون سنش بالا بود بستگی ب بدن دارع گرفتن یا نگرفتن
۱۱ الی ۱۵ روز دیگه مشخص میشه گرفته یانه سرماخوردگیشم خوب میشه تا اون موفع باید خوشحال باشی پسرت بگیره تو سن پایین هم خفیف تره هم سختیش دو روز اوله ،خوب میشه زود اثلا وابدا نگران نباش