سلام.لبهاتون خندون و دلتون بی غصه.کسی هست فکر کنه هیچ حامی نداره ،اعتمادبه نفس هم زیاد نداره.یاشکست خورده یا در شرف شکست هم باشه تازه بخواهد روی پای خودش بایستد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنظرم از ی جایی باید بلند شی دستوو بزار رو پای خودت و از خودت کمک بگیری خداروشکر که احساس ضعف نمیکنم و تونستم تا الان اعتماد به نفس خودمو حفظ کنم
فقط ی نکته
ب خودتون برسید
کسی جز شما قدرتون رو نمی دونه
فردا دیره :) 🥲🎀🎋✨🌱
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
خوبه تکیه گاه مثل کوه داری تبریک.اما اعتماد به نفس را کشتی تو خودت.خوب حالا آگه موها جابجا شد میتونی ...
نه . در حدی وابسته ام که دیروز تو شرکت منشی تو روم وایسادم.من با اینکه سرپرستشونم یه لحظه موندم چی جواب بدم فقط خدا خدا میکردم جلسه همسرم تموم شهدبیاد بیرون جواب منشیشو بده.اگه تون نباشه من میمیمرم
آفرین. شما آدم فرهیخته و دانایی هستید.ممنون از حرفهای زیبا که الهام داد به من.تندرست باشید
لبت خندون عزیزم
سلامت باشی گلم ✨🎀🎋
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
نه . در حدی وابسته ام که دیروز تو شرکت منشی تو روم وایسادم.من با اینکه سرپرستشونم یه لحظه موندم چی ج ...
شما مرده اید.عذرخواهی میکنم.توی علم مدیریت یک مدیر یا سرپرست زمانیکه که زیردست جرات من اعلام نظر کند چه برسد به اینکه نافرمانی یا سرپیچی یه اصلاح ،،دد منیجر،، میشه.چون فقط به شوهر متکی هستید