2777
2789

فرض کنید تو خواستگاری سنتی سه چهار جلسه ای دیدار حضوری صورت گرفته

و  درمورد همه مسائل مهمی که باید صحبت شده

هرچی به نظرم مهم بوده پرسیدم

اینکه میگن چندماه رفت وامد برای آشنایی باشه، 

تو اون دوران واقعا چی باید گفت؟

چون نمیشه که خاطره تعریف کرد، هیچی هم نگی یه جوریه ! از طرفی واقعا سوالا و دغدغه ها بالاخره یه جایی تموم میشن

اینکه ادم نمیدونه از چی باید حرف بزنه واقعا یه مسئله ایه!

دوستانی که تجربه دارن چطوری گذروندن این جلسات‌رو 

ببین باید از همه چی حرف بزنید تا ببینی توی موقعیت های مختلف رفتارش چجوریه از خودش بگه خاطراتش بگه یزار حتی بحث بشه بینتون اختلافاتون معلوم بشه ممکنه اعتقادی فرق داشته باشید یا هر چیز دیگه ای 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اوقات نیاز به حرف نیست و شما فقط باید بیننده باشید که این آقا توی شرایط مختلف چجور برخوردی دارن، مثال میزنم مثلا توی یه ترافیک شلوغ ایشون آروم برخورد میکنن یا مثلا توی بیرون رفتن چجوری هستن یا غذا خوردنشون و... برای خیلی از این کارا یه شخص ممکنه بتونه دفعه های اول موقر و متین رفتار کنه اما خب بعد یه دوره چند ماهه میتونید یه پیش زمینه از اخلاقشونو متپجه بشید 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.