2777
2789
عنوان

رفتارهای عجیب همسرم

615 بازدید | 28 پست

سلام رفقا،همیشه یکی اینجا پای درد و دلم نشسته،ممنونم که هستین💚

من همیشه از اول زندگیم با همسرم چالش داشتم،ولی این اواخر رفته رفته این چالشا بیشتر میشه،تا میرم دلم رو به یه نکته ی مثبتی خوش کنم،همونم از بین میره، بنظرتون رابطمون باید تموم بشه؟یه دختر یه سال و نیمه دارم،که اگر نبود فکر نمیکنم تحمل میکردم این شرایط رو،ولی قضیه اصلی اینه که احساس میکنم همسرم برای دخترم هم یه آدم سمیه،الان به فکر دخترم هستم،امشب حتی پدرش رو صدا میزد جواب نمیداد،طفلک معصوم هعی میرفت دورش میچرخید،ولی همسرم بی اعتنا بود،پرسیدم از چی ناراحته، گفت این بچه منو دوس نداره تو گذاشتی رفتی گریه کرد( در نظر داشته باشین خودش خواب بود،من دخترم رو گذاشتم کنارش بهش وسیله دادم سرگرم بشه رفتم دسشویی) گفتم خب تو بلند شدی بغلش کنی بپرسی چرا گریه میکنه؟اصلا جواب نداد،بیخیال شدم باز دیدم با بچه سرده رفتارش،بچه همش میبوسدش این بی توجهی میکنه، عصبی شدم گفتم خب رفتارت رو با بچه درست کن و از این حرفا که تو باهاش درست رفتار کنی وقت بزاری به تو هم دل میبنده،دیدم یکم بهتر شد تو ظاهر،ولی ظاهرش بود،فقط بچه ازش چیزی میخواست بی حرف انجام میداد، کلا رفتاراش اینطوریه با بچه قهر میکنه دعوا میکنه،حرص میده بچه رو و...(اگر براتون روابط ما هم سوال شد بگم ما اصلا رابطه ای نداریم نه عاطفی نه جنسی،فقط دوتا هم خونه هستیم که مسئولیت های مرد و زن رو که تو عرف هست به جا میاریم)،مشکلات زیادی دارم تو زندگیم،از زندگی و روابط شخصی و خانوادگیم،تا... الان احساس درموندگی دارم،باید قوی باشم تا از پس زندگیم بربیام،دخترم،کار نوپام که کلی بدهی دارم بابتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا چیزی درست نمیشه

فقط روانشناس 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

عزیزم مشکل رناش یی شما حل بشه هشتاد درصد مشکلاتتون حل میشه مطمعن باش که با تلاش اول خودت زتدکیت روز به روز بهتر میشه خیلی تلاش کن تا رابطه ات با همسرت صمیمی تر بشه اصلا هم به جدایی فکر نکن چون مشکلت حاد نیست و حل شدنیه فقط باید تلاش کنید

مردای این زمونه روبهشون نبایدگفت مرد مردی که رابطه جنسی با زنش نداره دقیقا چجوری مرده ؟؟؟؟از همه بدتر شوهر خودم خرشب بلا استثنا فیلم مستهجن میبینه ولی به من دس نمیزنه حتی حرمت این هم نگه نمیداره از نظر خودم من اگه با یه مرد واقعی هم خوابه بشم واقعا گناه نیس چون شوهر من مرد نیس اما چکار کنم نمیتونم میخوام اما نمیتونم خیانت کنم 

کسی نمیتونه نظر بده که آیا این زندگی باید تموم بشه یا نه 

به هر حال اون آقا پدر دختر شماست ، نمیشه گفت چون بی اعتنایی می‌کنه یعنی یه آدم سمی هست براش . به نظرم خیلی یه طرفه رفتید به قاضی . با نفر سومی که امین هر دوی شماست مشورت کن ..شاید همسرت هم دلخوری هایی داره که بروز نمی‌ده . 

احساس میکنم دنبال این هستی که یکی بهت بگه جدا شو و شمام هم ردیفش کنی چون از نوع نوشتنت اینجور فهمیدم 

به هر حال طلاق هم سختی های خودشو داره و فکر نکن طلاق یعنی تمام شدن و خلاصی . از این زندگی خلاص میشی اما چالش‌های جدید دیگه ای برات پیش میاد . بنابراین باید تلاش کرد ، البته تلاشی که نتیجه بده 

ادامه بده تا مستقل شی فعلا محلش نذار

برام مهمه رفتارش با خودم ولی نمیخوام دخترم اذیت بشه،پس به خاطر اون تا ابد هم میتونم تحمل کنم،ولی رفتارای بدش رو بچه تاثیر گذاشته،دخترم دقیقا مثل پدرش لج میکنه همون حرفهای پدرش رو میگه،احساس خفگی و درموندگی دارم،همین الانشم میتونم مستقل بشم،ولی کار درست چیه؟

همسرتون حساس هستن ؟؟ فکر کنم خیلی انتظار دارن بهشون توجه بشه حتی از طرف بچه

آره زیادی حساس و زودرنجه،قبلا تموم توجه من برای اون بود،ولی ازم فاصله گرفت،این روابطمون انتخاب اونه،همونطور که انگار داره با بچه پیش میره