2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه ها

422 بازدید | 13 پست

بچه ی اولم ماه دیگه ۲ساله میشه تصمیم دارم چنماه دیگه اقدام ب بارداری کنم ک تولد ۳سالگیه دخترم بچه بعدی ب دنیا بیاد

ولی خیلی میترسم ک کم بیارم نتونم مامانای گل ک فاصله سنی بچه هاتون کمه نظرتونو بگین بهم فاصله ۳سال خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله دخترای من ۴ ساله . همش میخوندم که تفادت ۳ تا ۵ سال بهترینه و بر همین اساس هم دومی رو آوردم.  ولی اگه تجربه الانمو داشتم که دختر کوچیکم۲۰ ماهشه و سختمه ،میگفتم بچه بزرگ حداقل کلاس سوم بشه یکم از پس درس و مشقاش بربیاد و مستقل بشه بعد به فکر دومی باشم . چون واقعا سازگار شدن بچه اول مهمه . و هر چی کوچیکتر باشه درکش هم کمتره . بیشتر حرص میخوری . تازه من مامانمم نزدیکه وگرنه دیوونه میشدم. 

من وقتی بچه اولم نوزده ماهه شد، دومی رو باردار شدم

فاصلشون کمتر از ۲۸ ماهه

چند ماه اول مثل کابوسه

کمک هم نداشتم 

بعد ها بهتر میشه اما باز زمان مدرسه سخت میشه

دوتا بچه مدرسه ای و ...

الان یکی کلاس سوم و یکی کلاس اوله

هر دو پسر 

با همه سختی هاش، اگه به عقب برگردم باز هم همین کار رو میکنم

یا یه بچه ، یا فاصله سنی کم

اینکه همیشه همبازی دارن، همو درک میکنن، سرگرمی و بازی هاشون یکیه و حتی دعواهای بچگونشون قشنگه

شدی قلب و تن و روحم💖
فاصله دخترای من ۴ ساله . همش میخوندم که تفادت ۳ تا ۵ سال بهترینه و بر همین اساس هم دومی رو آوردم. &n ...

ی نمونه اینجوری داریم تو فامیل ک فاصلشون زیاده هردو تنهان و بزرگه هی غر میزنه میگه من تنهام اصلا برا چی اینو اوردی ک بدتر من اذیت بشم و ازین حرفا تنها مزیتش ک میبینم توشون اینه ک اولی ب سنی رسیده ک مادرو کمک کنه تو بچه داری ک اینو من نمیپسندم اصلا ولی شما بچه هاتون برسن ۵ساله ب بالا انقدر راحت میشین ک نگو دیدم ک میگما ولی شمام حق دارین تا چند سال خیلی سخته منم بدجور افتاده تو سرم گفتم اول تحقیق کنم یکم

ی نمونه اینجوری داریم تو فامیل ک فاصلشون زیاده هردو تنهان و بزرگه هی غر میزنه میگه من تنهام اصلا برا ...

اره کم کم همبازی بشن بهتر میشه . ولی سه سال هم سخته . باز ۴ سال بهتره بنظرم . من که واقعا یک سال اول خیلی وقت و انرژیم برای دومی گرفته می‌شد و کمتر میتونستم به دختر بزرگم برسم . الان باز شرایط بهتر شده خداروشکر .