2777
2789

الکی و بیهوده 

فقط دلم گریه میخواد بطور عجیبی گریه میکنم دو سه روزی یه بار میشینم زاااااااار میزنم 

دخترمم وقتی میبینه ناراحت میشه دست خودم نیست چیکار کنم 

جالبش اینجاش که هیچ دلیلی هم ندارم برا گریه هام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نکن دختر 

من الان حالم گریه اس تو تاپیک یکی مونده به اخرم بخون 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

شاید از فشار و استرس کار و نوزاد در ایندس

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

با صدای آروم گریه نکن بهت فشار میاد من چنان قفسه سینه ام درد کرد گفتم سکته کردم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
با صدای آروم گریه نکن بهت فشار میاد من چنان قفسه سینه ام درد کرد گفتم سکته کردم 

اخی عزیزم چرا 

من بخاطر دخترم که پیشم بود سعی کردم خودمو کنترل کنم ولی خب الان سردرد دارم

منم سر بارداریم اینطوری شدم.وای من دیونه شده بودم خیییییییلی گریه می کردم از زایمان میترسیدم البته

منم بارداری  قبلم توی هشت و نه ماه که بودم از ترس زایمان گریه میکردم 

ولی اینو نه خیلی کم دل شدم 

اخی عزیزم چرا  من بخاطر دخترم که پیشم بود سعی کردم خودمو کنترل کنم ولی خب الان سردرد دارم

من واسه عشقم گریه کردم اون نمی‌فهمه عاشقشم فاصله سنیمون ۱۶ سال دعا کن به هم برسیم 

امروز فکر کردم میبینمش ولی نشد