2777
2789
عنوان

سینگل به گور

222 بازدید | 13 پست

واقعا چرا من تنهام 😐 نه اینکه نخوام خداوکیلی هیچ کسم نیست اصلا کیا مشکل منو دارن؟ یا حداقل مشکل از چیه تیپم خوبه صورتمم بامزس فقط لاغرم زیاد یعنی دلیلش اینه😐🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ی مدته نسبتا طولانیه سینگلم 

امشب برا پنج دقیقه کراش زدم رو اون فردی که تو یازده سالگی کراش داشتم روش😂😶 

ولی واقعا میخامتش چند سالم هست من ندیدمش😩

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
منم ی مدته نسبتا طولانیه سینگلم  امشب برا پنج دقیقه کراش زدم رو اون فردی که تو یازده سالگی کرا ...

خب طرف اینستاشو داری؟ ریپلای چیزی کن ببین خبری هست یا نه والا من خودمم نمیدونم چی میخوام خیلیم میترسم حقیقتش

۲۵ هستم آخه همه یکیو دارن میدونی آدم گاهی وقتا دلش بار خوب میخواد

منم تو ۲۵سالگی همین فکر رو داشتم . بعد گفتم دوست پسر بگیرم حواسم پرت بشه و حس دوست داشته شدن رو تجربه کنم… بدترین کار دنیا بود چون حسابی رو مخم بودن و یا ریتم پیشرفتم رو کند کرده بود این موضوع، تو ۲۷سالگی ازدواج کردم و خیلی خیلی راضی هستم . شاید هنوز با اون آدم حسابی آشنا نشدی و در زمان درستش میاد . انشالله زود زود زود میاد

منم تو ۲۵سالگی همین فکر رو داشتم . بعد گفتم دوست پسر بگیرم حواسم پرت بشه و حس دوست داشته شدن رو تجرب ...

آره ان شالله منم منظورم دوستی با آدم درسته وگرنه یه بار خواستم امتحان کنم اینقدر اذیت شدم و سمج بود طرف ک نگو

آره ان شالله منم منظورم دوستی با آدم درسته وگرنه یه بار خواستم امتحان کنم اینقدر اذیت شدم و سمج بود ...

اره ملاک هات رو مشخص کن و ازشون کوتاه نیا. صبر کن با یه آدم حسابی آشنا بشی که احترام به خانم ها رو بلد باشه، قدر محبت و عشقت رو بدونه